Wachtwoord vergeten AliExpress

Ben je jouw wachtwoord vergeten op AliExpress NL of ben je deze kwijt? Lees hier wat je dan moet doen. Ik laat zien welke stappen je moet nemen om een reset van je wachtwoord aan te vragen. Ook laat ik wat voorbeelden zien van zaken waar je allemaal tegenaan kan lopen. Mocht je er alsnog niet uitkomen na het vergeten van je wachtwoord op AliExpress, kan je altijd mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

Aliexpress NL wachtwoord vergeten

Een wachtwoord vergeten voor een NL site, gmail-account of AliExpress-account kan iedereen gebeuren.

  1. Als dit is gebeurd, ga dan om dit op te lossen naar de inlogpagina > hier een link.
  2. Probeer hier nog 1 keer in te loggen.
  3. Als dit niet lukt, klik je op ‘Forgot Password’ , ‘Wachtwoord vergeten’.
  4. Er verschijnt een nieuw scherm. Voer hier jouw e-mailadres in en klik vervolgens op submit. Het kan voorkomen dat er een verificatie balkje verschijnt. Om deze op te lossen moet je deze naar rechts toe slepen en vervolgens een code invoeren.  
  5. Je komt weer op een nieuw scherm uit. Klik nu op ‘Verify Now’.
  6. De laatste stap alweer. Klik nu op ‘Klik hier om je verificatiecode te ontvangen’ (Click here to receive verification code’). Vervolgens krijg je de code op jouw e-mail.
  7. Op jouw e-mail krijg je een code van 6 cijfers. Voer deze in en klik op ‘Submit’. Als dit goed gaat, krijg je een nieuwe kans op een wachtwoord te kiezen. Als dit is gebeurd zou het wachtwoord vergeten issue opgelost moeten zijn.

Soms moet je ook nog via SMS je verifiëren. Dit is niet altijd onderdeel van het proces, maar soms wel. Dan krijg je op jouw telefoon een code om jouw account te ontgrendelen. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl.

Aliexpress wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten AliExpress

Bovenstaande principe met betrekking tot het wachtwoord vergeten op AliExpress, kan dus worden opgelost met een reset code die via een speciale link wordt opgevraagd. Het lijkt in eerste instantie een groot stappenplan wat gevolgd moet worden, na het vergeten van je wachtwoord op AliExpress, maar dit wijst zichzelf. Belangrijkste is dat je je jouw e-mailadres opent om daar de code uit te halen.

Wachtwoord vergeten op AliExpress – Eisen

Als je jouw wachtwoord vergeten bent op AliExpress, moet het wachtwoord voldoen aan enkele eisen. Zo kan het zijn dat je minimaal 1 hoofdletter en 1 getal moet selecteren. Wij raden aan je wachtwoord altijd ergens op te slaan of op te schrijven. Zo weet je zeker dat je jouw wachtwoord van AliExpress Nederland nooit meer zal vergeten of kwijt zal raken.

 
Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress