AliExpress Sale

Op AliExpress is er vaak sale. Het is niet voor niets de nummer 1 in de wereld gekeken naar online verkopen. Er zijn continu uitverkoopperioden die meerdere keren per jaar terug keren. Enkele van de bekendste acties bespreken we in dit blog. Ook vertellen we je wanneer deze acties dit jaar en volgend jaar plaats gaan vinden. 

Aliexpress sale – het hele jaar door 

Het hele jaar door is er wel aliexpress sale. Hieronder een opsomming van de bekendste acties bij AliExpress: 

  • Anniversary Sale. Deze sale is elk jaar aan het eind maart ter ere van de verjaardag van AliExpress. 
  • Summer Sale. De summer sale vind plaats in juni en juli.
  • 11-11 Sale. Deze dag heeft eigenlijk twee namen. Singles Day of Global Shopping Festival zijn de namen voor deze dag. Dit jaar vind deze dag plaats op 11 november 2024
  • Black Friday: Dit is de bekendste shopping dag ter wereld. Dit jaar op vrijdag 29 november 2024
  • Cyber Monday: Een paar dagen na black friday vind Cyber monday plaats, dit jaar op maandag 2 december 2024
  • Winter Sale. Net als een summer sale is er ook winter sale in de maanden december 2024 /en januari 2025

Kortom, genoeg kansen om dat ene gewenste product op AliExpress in de sale te kopen tijdens een van de acties. 

AliExpress sale

Anniversary Sale

Om het bestaan van de webshop te vieren wordt elk jaar een feestje gegeven. Dit noemen we ook wel de Anniversary sale. Deze actie duurt meerdere dagen. Je kan diverse coupons downloaden en winnen. Deze geven je korting. In totaal wordt er voor meer dan 100 miljoen aan coupons gegeven.

Summer Sale en Winter Sale

De summer sale staat bekend om de goedkoper zomerproducten. Schoenen, kleding, sieraden en accessoires. Al deze producten en meer koop je met korting. De winter sale is hetzelfde concept als de summer sale maar dan voor winterproducten. Koop je winterkleding en producten tijdens de winter sale. Van sokken tot skispullen enzovoorts. 

aliexpress acties

11-11 sale – Singles day / global shopping festival

Deze uitverkoop is in Nederland nog niet heel erg groot. Over de hele wereld is dit anders. Het is de grootste sale op de hele wereld als we kijken naar de omzet. AliExpress verdient goed met deze dag. Deze dag is de tegenhanger van Valentijnsdag en wordt daarom ook wel singles day genoemd. Andere benaming voor deze dag is global shopping festival. Leuke aan deze aliexpress sale is dat er meer dan een miljoen producten in de aanbieding zijn. 

Black Friday en Cyber Monday

Deze twee bekende sales over de hele wereld zijn ook bij AliExpress aan de orde. Eind november kan je profiteren van de afgeprijsde items. Tijdens black friday en cyber monday zijn voornamelijk de volgende producten in de aanbieding:

  • Kleding
  • Mode 
  • Accessoires
  • Elektronica 

AliExpress sale buiten de netbenoemde acties 

Naast de netbenoemde bekende sales dagen of events zijn er door het jaar heen diverse kleinere acties. Er zijn eigenlijk altijd wel producten in de aanbieding. Voor een overzicht van de huidige acties kan je deze link volgen

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress