AliExpress ervaringen

Wat zijn de ervaringen op AliExpress? In dit blog geven we je 2 links naar handige sites en geven we onze eigen mening over de ervaringen op AliExpress.

Eigen ervaringen bestellen AliExpress

Allereerst, wat zijn onze eigen ervaringen op AliExpress. Natuurlijk bestellen wij ook veel spullen via deze site. Ten eerste door de goede prijs kwaliteit verhouding. De kwaliteit is vaak iets lager dan die van onze producten in Nederland, maar de prijzen zijn ook veel lager. Daarom is onze prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Zo zijn er bepaalde producten die euro’s goedkoper zijn, maar ervaren als hetzelfde kwaliteit.

Een voorbeeld zijn de houten tandenstokers, waar we in Nederland gemiddeld tussen de vier en zeven euro voor betalen. Op AliExpress kan je ze voor twee tot drie euro bestellen. De producten van Ali en uit NL worden ervaren als identiek. Zo zijn er nog meer voorbeelden die we kunnen geven waaruit blijkt dat de ervaringen op AliExpress inzake de kwaliteit van producten super is.

AliExpress ervaringen

Ali Express ervaringen – Komen producten aan?

Daarnaast zijn we ook zeer te spreken over de aankomst van producten. Dit kan soms lang duren, maar het verrassingseffect is dan juist leuk. Je bent het bijna alweer vergeten als er een pakketje binnen komt. Dat is dan elke keer weer een leuke verrassing. 19 van de 20 keer komt het bestelde product aan (eigen ervaringen van AliExpress). In de keer dat het niet is aangekomen hebben we ons geld teruggestort gekregen en een vergelijkbaar product bestelt. Alleen nog even wat langer wachten dan maar voor de rest is het echt betrouwbaar. Kortom, onze ervaringen met Ali Express zijn uitstekend.

AliExpress ervaringen andere gebruikers

Over hoe andere gebruikers Ali Express ervaren, kan je meer lezen op de volgende 2 sites:

nl.trustpilot.com/review/www.aliexpress.com
radar.avrotros.nl/forum/webwinkels-f69/aliexpress-wel-of-niet-betrouwbaar-t183595.html

Zoals je ziet is er scheve verdeling. 87% van de mensen beoordeelt het platform als uitstekend. 7% als zeer slecht. Dit zijn dan waarschijnlijk net de 7% van de pakketjes die niet binnen zijn gekomen. In dat geval is het logisch dat de ervaringen van AliExpress in deze gevallen een onvoldoende krijgen.

Zelf je ervaringen delen van AliExpress

Uiteindelijk zal je zelf je eigen ervaringen met AliExpress moeten krijgen. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd hoe jij dit platform ervaart. Er zijn veel mensen die ons benaderen met de vraag hoe de ervaringen zijn met:

  • Gellak. Hoe is de kwaliteit van de gellak?
  • Diamond painting. Is de diamond painting van vergelijkbare kwaliteit als de Nederlandse?
  • Lego. Is de lego combineerbaar met onze ‘lego’. Of zijn dit lookalikes?
  • Eczeem creme. Helpt deze eczeem creme, of is het een verkooppraatje?
  • Fitbit. Zijn de fitbits accuraat?
  • Jurken. Zien de jurken er in het echt uit als op de afbeeldingen?
  • Make up. Is de make up professioneel of is het van slechte kwaliteit?
  • Psoriasis creme. Zelfde als voor de andere crèmes, is de psoriasis crème betrouwbaar?

Zou je jouw ervaringen met AliExpress willen delen en sturen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Met jouw toestemming kunnen we de ervaringen hieronder delen. Het mag algemeen zijn of toegespitst of producten.  

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress