Waar kan je verloren aliexpress pakketjes kopen?

Het is tegenwoordig mogelijk om verloren aliexpress pakketjes te kopen. Verloren pakketjes van aliexpress zijn bij Aliexpress geplaatste bestellingen die nooit op de plaats van bestemming aankomen. Omdat de adressen onnauwkeurig of verouderd zijn, kunnen de vervoerders de bestellingen niet afleveren. Voortaan worden de niet opgeëiste Aliexpress pakketten online en persoonlijk verhandeld aan de hoogste bieder. Maar waar kan je verloren aliexpress pakketjes kopen? Om niet-opgeëiste post te kopen, kan je op zoek gaan naar winkeleigenaren, verkopers en e-commerce websites die deze pakketten als mystery boxes aanbieden om op te bieden.

Wat zijn verloren aliexpress pakjes?

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurd is waardoor je je Aliexpress bestellingen niet hebt gekregen? De eerste gok zou zijn dat “piraten” jouw goederen hebben gestolen, misplaatst in een magazijn verloren zijn gegaan tijdens het transport van de ene naar de andere leveringsvrachtwagen (door elkaar gehaald van vrachtwagen naar vrachtwagen). Als gevolg daarvan kopen kleine bedrijven en verkopers sommige van deze pakketten op om ze vervolgens met winst door te verkopen. De niet opgeëiste pakketten worden in partijen verkocht in plaats van per stuk – de koper houdt nog een hoop spullen over om te doorzoeken, door te verkopen of te doneren. 

verloren aliexpress pakketjes kopen

Waar koop je verloren AliExpress pakketten?

Waar kan je verloren Aliexpress pakjes kopen? Via Facebook en Marktplaats kan je vaak de pakketten vinden door simpelweg aliexpress in te toetsen. Hierdoor krijgt je verschillende advertenties en posts waar je verloren aliexpress pakjes kunt vinden en deze kunt kopen voor een bepaalde prijs of door erop te bieden. Vaak worden er een paar pakjes open gemaakt om zo een beeld te geven van wat er allemaal in de pakjes zou kunnen zitten. Dit is natuurlijk een soort van gokken omdat je niet weet wat er in de rest van de pakjes zit. Deze advertenties zijn vaak binnen een paar minuten al offline omdat ze of al verkocht zijn, of offline worden gehaald door het platform zelf omdat de advertenties niet de bedoeling zijn, je weet immers niet wat je koopt. 

Wat koop je bij een verloren AliExpress pakketje?

Voordat je wil weten waar je verloren aliexpress pakjes kunt kopen is het misschien goed om te weten wat je eigenlijk precies koopt. In principe is het de bedoeling dat je pakjes koopt die de koper nooit gekregen heeft omdat bijvoorbeeld het adres dat ingevoerd niet duidelijk is. Of bijvoorbeeld omdat diegene verhuisd is en hierdoor het pakje niet aangenomen wordt aan de deur. Doordat er steeds meer mensen willen weten waar je verloren aliexpress pakjes kunt kopen en deze ook willen kopen komt het steeds vaker voor dat duurdere en zwaardere pakjes uit de post worden gestolen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit zal lang niet bij alle plekken waar je verloren aliexpress pakjes kunt kopen zo zijn.  De mogelijkheid dat dit gebeurd is er wel degelijk. 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress