AliExpress zending geannuleerd

Wat betekent zending geannuleerd bij AliExpress NL? Ik krijg wel eens berichten dat er bestellingen zijn geannuleerd door verkopers. De bestelling is dan gecanceld door de verkoper. Dit kan diverse oorzaken hebben. Grootste oorzaak is als een product niet leverbaar is. Dan heeft de verkoper een foutje gemaakt en het product te laat aangeboden op de site. Wat moet je in dit geval doen? Een dispute openen om je geld terug te krijgen en een ander vergelijkbaar product bestellen. Dus als je AliExpress zending geannuleerd is neem je contact op met de verkoper.

AliExpress zending geannuleerd – contact opnemen met de verkoper

Als de verkoper dus je AliExpress zending heeft geannuleerd, is het zaak om deze te berichten. Je geeft aan dat de order gecanceld is en geeft het ordernummer erbij. Vervolgens vraag je of het product alsnog kan worden verzonden of dat het geld zo spoedig mogelijk kan worden teruggestuurd. Zo zal je het probleem snel moeten kunnen oplossen.

AliExpress zending geannuleerd

Oorzaak 2 – AliExpress zending geannuleerd

Een andere oorzaak waarom een AliExpress zending geannuleerd kan worden, is omdat een adres niet klopt. Controleer in jouw account of het adres klopt en volledig is. Belangrijkste om te checken zijn het huisnummer en de woonplaats. Hier worden namelijk de meeste fouten gemaakt (verkeerd ingevuld, vergeten in te vullen).  Is jouw zending geannuleerd door de verkoper en mocht je er niet uitkomen, kan je een e-mail sturen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

Oorzaak 3 – AliExpress zending geannuleerd door de verkoper

De derde oorzaak van een zending op AliExpress die geannuleerd is door de verkoper, kan komen door fouten in de betaling. Check ten eerste even het overzicht van bestellingen. Log in en ga naar de pagina met My orders of my bestellingen. Kijk of je bestelling ertussen staat met een link tracking. Is dit het geval? Dan is er niks aan de hand. Als er hier iets anders staat is er iets fout gegaan in het proces. Dan weet je direct waarom de zending op AliExpress geannuleerd is. Neem ook in dit geval weer contact op met de verkoper.

Nu weet je wat de oorzaken kunnen zijn waarom een zending op AliExpress geannuleerd is. Let er dus op dat de betaling succesvol heeft plaats gevonden, dat je adres gegevens goed staan genoteerd en dat je op tijd een dispute opent. Zo kan je direct communiceren met de verkoper en erachter komen waarom het niet goed is gegaan en je geld terug vragen.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress