AliExpress aanraders

In dit blog alles over AliExpress aanraders: AliExpress is 1 van de grootste webshops ter wereld. En dit is niet voor niets. Je kan er namelijk ontzettend veel verschillende dingen kopen voor een vrij lage prijs. Mocht je nog niet weten wat AliExpress is dan leg ik het snel even uit. De webshop AliExpress is eigenlijk een soort van een grote marktplaats waar veel aanbieders, meestal kleine Chinese bedrijfjes, hun koopwaar aanbieden. Doordat het in bulk gemaakt en opgekocht wordt is de verkoopprijs erg laag. Mocht je meer willen weten over de webshop AliExpress, kijk dan eens op de homepagina.

Er worden zoveel producten aangeboden op AliExpress dat ik kan begrijpen dat het soms allemaal wat te veel wordt. Daarom lees je in dit artikel over de producten op AliExpress die ik je aanraad (aanraders) om te bekijken in 2021.

AliExpress aanraders: Vintage oorbellen – $ 0,99

Vouw-georiƫnteerde producten zijn erg populair op Aliexpress in 2021. Dus ben je een vrouw of wil je graag een cadeautje kopen voor een vrouw? Neem dan zeker even een kijkje op Aliexpress bij deze aanrader. De oorbellen zijn te vinden in 23 verschillende kleuren en je kan de oorbellen kopen voor 99 cent. Daarom raad ik je aan om te gaan kijken bij deze oorbellen.

Bestellingen : 56000 | Beoordeling : 4.7

aliexpress aanraders

AliExpress aanraders:  Gel Nail Pen – $ 1,69

Deze nagelgelpen ziet er netjes uit en daarom raad ik de pen dan ook aan. Ondanks dat de prijs van deze nagelgelpen maar 1,69 is. Je kan kiezen uit 60 verschillende kleuren dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet de kleur zult vinden die  je wilt. Een echte AliExpress aanrader.

Bestellingen : 56100 | Beoordeling : 4,6

AliExpress aanraders:  Xiaomi-schermbeschermer – 1,44 $

De volgende aanrader om te kopen  op AliExpress is iets wat je waarschijnlijk zou verwachten. Op Aliexpress worden ontzettend veel telefoon accessoires verkocht. Iets meer voor de Aziatische telefoons dan voor de andere merken maar alsnog is er een erg groot aanbod. In dit geval is het accessoire een geharde schermbeschermer voor de Xiaomi telefoons. Wanneer je een telefoon van dit merk hebt raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op Aliexpress.

Bestellingen : 56300 | Beoordeling : 4.7

AliExpress aanraders:  Micro SD-kaarten – 3,41 $ +

De volgende aanrader op AliExpress is een Micro SD-kaart. Bijna 70.000 bestellingen op deze aanbieding met MicroSD- kaarten. En wat het beste is, de beoordelingen zijn ook geweldig, dus je hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze kaarten. Ze werken gewoon goed. Je kunt kiezen uit verschillende formaten die gaan van 16 GB tot 128 GB. De prijs van de kleinste kaart is 3,41 en de 128 GB kaart is 18 euro. Mocht je een grotere SD-kaart nodig hebben dan is het ook mogelijk om een adapter erbij te kopen. Daarom is dit een van de aanraders om te kopen op AliExpress wanneer je een SD-kaart nodig hebt.

Bestellingen : 66600 | Beoordeling : 4,9

AliExpress aanraders:  Douchekop – 5,56 $

Het lijkt misschien raad dat ik je aanraad om te kijken voor een douchekop op Aliexpress, maar het is toch echt zo. Je kunt kiezen uit 2 kleuren douchekoppen, namelijk de klassieke transparante douchekop en eentje die wat blauwer is van kleur..

Bestellingen : 72 700 | Beoordeling : 4,8

Meer aanraders op AliExpress?

Benieuwd naar nog meer toffe producten / aanraders op AliExpress? Volg dan deze link.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress