Fidget toys aliexpress

Fidget toys van Aliexpress zijn populair en worden veel verkocht, zowel los als in een pakket van verschillende speelgoed stukken. Er zijn waarschijnlijk weinig andere speeltjes die een toepasselijker naam hebben. Zoals elke ouder met een bijzonder actief kind weet, kan friemelen een standaardgedrag zijn dat het best kan worden aangepakt door gericht te reageren. En de waarheid is dat elk kind – zeer actief of niet – zal friemelen, en daarom hebben we al fidget speelgoed lang voordat ze zo werden genoemd. Maar nu heeft Aliexpress fidget toys die speciaal voor de friemelende vingers zijn ontworpen.  

Geschiedenis fidget toys 

Fidget toys pakketten van Aliexpress zijn erg populair sinds een paar jaar. Vandaag de dag zijn deze alomtegenwoordige speeltjes nog steeds het meest populaire fidget speelgoed dat er is, ook al hebben ze een paar jaar geleden hun hoogtepunt bereikt in de verkoopcijfers. Toen fidget spinners voor het eerst op de consumentenmarkt kwamen, stegen ze snel in populariteit in 2017. Fidget spinners werden populair speelgoed in 2017, hoewel soortgelijke apparaten al in 1993 waren uitgevonden. De fidget toys zijn, voor ze op AliExpress kwamen, gepromoot als hulp voor mensen die moeite hebben met focussen of mensen die friemelen om nerveuze energie, angst of psychologische stress te verlichten. 

fidget toy aliexpress

Waarom fidget toys kopen  

Hoewel vooral Fidget toys van Aliexpress in 2017 een heftig debat over de voor- en nadelen van fidget-speelgoed sets op gang brachten, lag de nadruk meer op de afleiding die dit specifieke speelgoed in klaslokalen en elders creëerde. Fidget speelgoed in het algemeen kan echter verschillende voordelen bieden voor kinderen. Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer kinderen hun bewegingen kunnen controleren of sturen, vooral wanneer ze gestrest of angstig zijn, ze ook hun focus en concentratie kunnen verbeteren. Beweging en zintuiglijke input zijn essentieel voor het leren en uitvoeren van taken, omdat zowel de rechter- als de linkerhersenhelft hierbij betrokken zijn. Bovendien hebben casestudies aangetoond dat het leren kan worden verbeterd met fidget speelgoed. In een studie naar het effect van fidget toys van Aliexpress werd bijvoorbeeld geconcludeerd dat leerlingen die stressballen kregen, betere leerprestaties hadden, vooral leerlingen met ADHD. 

Hersenstam stimuleren 

Het is mogelijk om met de fidget toy pakketten van Aliexpress de hersenstam van kinderen en volwassenen te stimuleren. Een van de belangrijkste functies van de hersenstam is het controleren van de basisfuncties van het lichaam, zoals ademhaling, hartslag en bewustzijn. En of men wakker is of slaperig. De hersenen van sommige kinderen kunnen wakker worden maar niet alert blijven, terwijl sommige kinderen een beetje hulp nodig hebben om zelfs maar wakker te worden. Beweging is een fundamentele manier om de hersenstam te activeren en friemelspeelgoed kan dat doel dienen. Beweging, zelfs friemelen met de handen door middel van een fidget toy, kan helpen door signalen van het lichaam naar de hersenen te sturen om te ontwaken en alert te zijn. 

Mentale bezigheid 

Friemelspeelgoed zoals de fidget toy sets van Aliexpress leidt de aandacht van een kind productief af en houdt hem bezig. Het bevordert niet alleen de concentratie en productiviteit, maar geeft de geest van uw kind ook een leuke mentale pauze, waardoor het daarna gemakkelijker op kan letten. Bovendien zijn ze leuk! Zoals elke ouder en leerkracht weet, moeten kinderen hun werk- en studietijd onderbreken met een soort van vrij spel. En fidget toys of speelgoed kan een gemakkelijk, eenvoudig te gebruiken en bevatten speelgoed om dat te laten gebeuren. 

aliexpress fidget toys

Verminder Stress en Angst 

Hoewel angst, stress en zelfs leerstoornissen zoals ADHD het hele lichaam kunnen aantasten, zijn het vooral de handen en vingers die er last van hebben. Een verhoogde angst bij een kind kan resulteren in rusteloosheid, trillen en zelfs kramp in de handen en vingers. Hoewel fictief speelgoed deze problemen niet kan voorkomen of elimineren, kan het wel helpen een kind te kalmeren, omdat friemelen een kalmerend mechanisme is. Fidget spinners en kubussen geven kinderen een manier om hun handen bezig te houden. Uit een onderzoek is zelfs gebleken dat fidget toys van Aliexpress kunnen helpen om de angst voor een operatie bij volwassen patiënten te verlichten. 

Hand fidget toy AliExpress

Nieuwe AliExpress Antistress Hand Fidget

Nog steeds populair onder fidgeters van alle leeftijden, zijn deze knijpbare ballen ter grootte van een handpalm ontworpen om spanning en stress te verlichten, waar je ook bent. Terwijl volwassenen ze meestal gebruiken om te helpen heroriënteren en dan stress los te laten wanneer ze erin knijpen, gebruiken kinderen ze vooral als fidget speelgoed. Herhaaldelijk wrijven het oppervlak met je vingers kan effectief stress. De gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk en vuilafstotend. De schakelaar knop heeft een ingebouwde magneet, en het geluid is helder! Voelt geweldig! 3 knoppen kunnen geluid maken en 2 knoppen van de fidget toy van Aliexpress zijn helemaal stil!  

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress