AliExpress Rolex

AliExpress Rolex kopen? In dit blog lees je alles over waar je allemaal rekening mee moet houden bij bestelling.

Het is even goed zoeken, maar als je een AliExpress Rolex wil kopen, kan je die zeker vinden. Ten eerste wil ik wel zeggen dat de horloges natuurlijk nep zijn. Dit maakt ze niet minder mooi hoor. Hierbij een link naar een overzichtspagina van Rolex op de webshop.

Het blijft een namaak product. Daarnaast is er een kans dat het door de douane zal worden onderschept. Maar omdat de prijs zo ver uit elkaar ligt van de AliExpress Rolex en de echte, is het, het risico wel waard. Enige wat kan gebeuren is dat je jouw product niet binnen krijgt.

AliExpress Rolex

Wat zijn de kosten voor een AliExpress Rolex?

Wat zijn nu precies de kosten voor een AliExpress Rolex? Als je een beetje goed zoekt kom je al horloges tegen voor bedragen tussen de 12 euro en 130 euro. Veel minder dan de 10.000 euro die het merk zelf vraagt. Eerlijk is eerlijk, je koopt wel andere kwaliteit en een ander gevoel. Aan jou de vraag wat het belangrijkst voor je is bij het aankopen van je Rolex op AliExpress.

Ik heb een nep Rolex van AliExpress gekregen?

Wat moet je doen als je een nep Rolex van AliExpress hebt gekregen. Dit is ook wat je hebt besteld. Een echt merk koop je niet voor de AliExpress bedragen. Wist je dat een echte Rolex meer dan 10.000 euro kost. Houd er rekening mee dat het strafbaar is om neppe merkspullen te bestellen. Als er een neplogo op staat kan je een boete krijgen. Je kan dus het beste via AliExpress je Rolex kopen zonder een merknaam of logo erop. Dan weet je zeker dat je nooit een boete zal krijgen. Daarnaast raden wij aan om de verkoper van de Rolex op AliExpress altijd te checken. Je kan deze vooraf altijd vragen of er een neplogo op staat.

Rolex AliExpress

Aliexpress Rolex Review

Hieronder volgt een korte samenvatting van een review die wij hebben gehad van een AliExpress Rolex.

Alle fouten in de watch en de en verschillen ten opzichte van een echte rolex

‘’Toen ik de goedkope prijzen voor Rolex-replica’s op aliexpress zag, moest ik er een aanschaffen en zien wat de kwaliteit was. Ik besloot om een ​​zilveren submariner te kopen. Ik heb veel ervaring met replica’s van Rolex. Dat gezegd hebbende, wanneer je een 15 euro Rolex op AliExpress koopt, krijg je waar je voor betaald hebt. Iedereen die iets weet over rolex-horloges, zou het als nep kunnen zien door er twee seconden lang naar te kijken.

De eerste grote fout van het AliExpress Rolex horloge is de beweging. Het is een quartz-beweging in plaats van de automatisch secondewijzer die een authentieke Rolex heeft. Dit is waarschijnlijk de grootste en meest voor de hand liggende fout.

De tweede voor de hand liggende fout is dat er geen gegraveerde letters op de binnenkant van de ring in de behuizing zitten. Er zou “ROLEX” en het serienummer van het horloge moeten zijn, maar er staat niets. Er is ook geen laser gegraveerd Rolex-kroonlogo. Ten slotte, de “cyclops” (het vergrootglas over de datum) vergroot de datum niet volledig, omdat een echte rolex 2,5x vergroting heeft (wat dit loge absoluut niet heeft).

AliExpress Rolex watch bestellen

In dit blog hebben we je uitgebreid geïnformeerd over het kopen van een Rolex watch op AliExpress. Daarnaast heb je een review kunnen lezen na aankoop. Als je zelf wil ervaren wat de kwaliteit is en hoe het is om een Rolex op AliExpress te bestellen, hierbij de link.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress