AliExpress tracking

AliExpress tracking, hoe kan je nu jouw pakketje of order volgen? Van veel mensen hoor ik nog dat het volgen van een pakket / tracken via AliExpress soms nog moeilijk is. Er zijn namelijk meerdere sites voor nodig. In deze blog gaan we stap voor stap duidelijk maken wat de fasen zijn van verlaten in China tot aankomst bij jou thuis.

AliExpress tracken – Aankomst in Nederland

De eerste stap bij het tracken van jouw pakketje in AliExpress, is inloggen (lees ook het blog over inloggen). Bij jouw bestelling vind je het actuele tracknummer van de specifieke order op AliExpress. Let op. Dit nummer kan nog weleens veranderen. Zodra het pakket in Nederland is kan je via de sites van Post NL en Internationalparceltracking.com het pakket volgen. Als het pakket nog niet in Nederland is, is dit een stuk lastiger. Maar zeker te doen als je weet hoe je het pakket van AliExpress moet tracken.

AliExpress tracken

AliExpress order tracken – Vertrek vanuit China

Hoe werkt het tracken van je AliExpress order buiten Nederland? Veel mensen willen hun pakketje ook volgen voor het in Nederland is. Er zijn enkele sites waar je jouw pakket eenvoudig kan volgen. Je kan gebruik maken van Track24.net of Track.aftership.com. Op deze sites kan je jouw AliExpress bestelling tracken en kan je zo zien waar jouw pakket zich bevindt. Gemiddelde levertijd voor een standaardpakket is ongeveer twee tot zes weken. Er is ook een premium klasse van pakketten bestellen. Dan is het pakket tussen een of twee weken bij jouw thuis. Als je dus wil dat je pakket het snelst bij jouw thuis is kan je voor deze betaalde dienst kiezen. Ander voordeel van deze dienst is dat je altijd je order van AliExpress kunt tracken. 

AliExpress track – uitzonderingen

Soms komt het voor dat jouw AliExpress product wat je wil tracken, retour is gestuurd naar China. Login op jouw account en check of je goed jouw adres hebt ingevuld bij je gegevens. Als dit niet het geval is, pas het dan gelijk aan.

ALi Express tracking 

Kan je geld terug krijgen als het pakket retour is gezonden?

Mocht het pakket van AliExpress wat je wil tracken, retour zijn gezonden. Kan je een geschil openen. Zo maak je duidelijk dat een pakket retour is gezonden en dat je het pakket graag wil krijgen. Er is ook een optie om je geld terug te krijgen via het systeem. Dus om terug te komen op de vraag, ‘kan je geld terug krijgen als het pakket of de order retour is gezonden’? Ja dit kan.

Hulp nodig met het tracken van je AliExpress product?

Mocht dit allemaal niet lukken, of mocht je nog met vragen zitten over het tracken of volgen van je AliExpress pakket, neem dan contact op door te mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Daarnaast ben ik op zoek naar positieve en negatieve ervaringen over het tracken van AliExpress producten. De reviews over order tracking op AliExpress kan ik anoniem plaatsen onder de blogs.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress