Bestelling annuleren Aliexpress

Jouw bestelling annuleren op AliExpress (cancel order)? Lees hieronder hoe je dat doet en hoe je jouw geld terug kan krijgen. Ook kom je erachter wat je kan doen als de producten al verzonden zijn.

Jouw bestelling annuleren op AliExpress

Als je een product hebt gekocht zit je in de meeste gevallen na betaling vast aan de aankoop. Zelfs als je de stappen volgt om de bestelling van AliExpress te annuleren. Het kan dus zijn dat je het product dan gewoon thuis krijgt  en geen geld terug krijgt. Er is 1 belangrijke voorwaarde.

Bestelling annuleren AliExpress

Voorwaarde voor cancel order

Ten eerste is het belangrijk dat de producten nog niet verstuurd zijn na betaling. Als dit wel het geval is, kan je onderstaande stappen om je bestelling van AliExpress te annuleren, niet meer volgen. Dan kan je als het product bij jouw thuis is, deze retourneren. Hoe je dit doet lees je in het blog over retourneren.

Stappenplan bestelling annuleren + geld terug AliExpress

Het stappenplan om je bestelling op AliExpress te annuleren

  1. Ga naar de AliExpress site en log in
  2. Ga naar het overzicht van jouw bestellingen.
  3. Als de producten nog niet verzonden zijn, staat er een knop met cancel order of annuleer bij jouw bestelling. Klik hier vervolgens op.
  4. Geef een reden aan en leg uit waarom je de bestelling van AliExpress wil annuleren. Dit kan van alles zijn, wees gewoon eerlijk over je reden. Een verkeerde maat of type bestellen gebeurd iedereen weleens. 
  5. De koper gaat de annulering nu beoordelen. Als de verkoper jouw verzoek goedkeurt, krijg je jouw geld terug. Als dit niet het geval is worden de bestelde producten gewoon geleverd.

Dit zijn de stappen om jouw order te cancellen. Mocht je nog vragen hebben over het stappenplan om je bestelling te annuleren op AliExpress of andere vragen hebben, kan je altijd mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress