AliExpress horloge

AliExpress horloge’s worden steeds populairder. Waarom? De horloge’s zijn niet alleen erg goedkoop maar ook van goede kwaliteit. Daarnaast wordt de service van AliExpress steeds beter. Het is inmiddels de bekendste webshop van China geworden. Door de handige interface kan je makkelijk betalen, je pakket traceren. Bovendien is er zelfde de mogelijkheid om te chatten met de verkopers. In het Engels.

Verzending is veelal gratis en je krijgt er ook voor je horloge via AliExpress vaak Buyer protection bij. Dan ben je gegarandeerd van geld terug als je bestelling niet kan worden bezorgd binnen de tijd. Enige minpunt is dat de verzendtijd van je horloge via AliExpress wat langer kan duren. Ongeveer 2 tot 4 weken duurt het voor je pakketje aankomt. In de toekomst zal dit wel een stuk sneller gaan.

Ali Express horloge

AliExpress horloge – let op wat je koopt

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een AliExpress horloge koopt. Wees je er bijvoorbeeld van bewust dat je heren of dames horloge eruit kan worden gepikt door de douane. Het kan zijn dat je invoerrechten moet betalen. Het is niet de Europese Unie waar je iets uithaalt. Tip > spreid je aankopen zoveel mogelijk. Bij bedragen onder de 22 euro hoef je nooit belasting te betalen.

Let er ook op bij het kopen van je horloge via AliExpress dat je geen nepmerken koopt. Deze neppe merken kunnen geconfisqueerd worden bij binnenkomst in de EU.  Er zijn veel lookalikes horloges verkrijgbaar zoals van de volgende merken: Michael Kors, Cluse, Rolex,Guess, Pandora etc. Let dus goed  op bovenstaande regels zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het aanschaffen van je horloge op AliExpress.

AliExpress horloge – Voorbeelden voor heren en dames

In het vervolg van dit blog geven we enkele voorbeelden van horloges voor heren en dames op AliExpress die er prachtig uitzien en daarbij niet duur zijn.

1: Yazole horloge AliExpress

Een prachtige luxe horloge op AliExpress is de Yazole. En voor maar 4 euro. We hebben het horloge zelf besteld en hebben hier veel plezier van. Verzending is gratis.

2: Relogio Masculino horloge AliExpress

Dit is het flagship van de Masculino collectie. Een echt horloge voor mannen. Voor slechts 2 euro en 78 hele centen. Je kan het bijna niet geloven maar het is echt zo.

Horloges Ali Express

3: NIBOSI horloge AliExpress

Deze NIBOSI klok is erg stoer en mannelijk. Voor 17 euro ligt die bij jou in de brievenbus. Past perfect binnen de grens van de invoerrechten.

4: Gofuly horloge AliExpress

Dit Gofuly horloge AliExpress is minder dan 3 euro. Een mooi design met een unieke wijzerplaat.

5: Duobla Geneve horloge AliExpress

De duobla Geneve is een mooi horloge op AliExpress, Zwitsers model. Niet een echt Zwitsers horloge maar wel een goede namaak. Voor slechts 1 hele euro.

Ali Express heren horloge

Waarom een goedkoop horloge op AliExpress kopen?

Waarom raden wij nu aan om een goedkoop horloge op AliExpress te kopen? Luxe en kwaliteit hoeve niet altijd veel geld te kosten, dat bewijs AliExpress. Je hebt er keus uit duizenden horloges voor dames en heren van een prima kwaliteit. De uitstraling is mooi en de prijs is laag. Voor die paar euro is het, het testen ook wel waard. Mocht een horloge op AliExpress je goed bevallen kan je er er daarna meer bestellen. Mocht het niet bevallen ben je een paar euro kwijt.

Bovendien kan je ook eenvoudig horlogebandjes bestellen op AliExpress. Er staan tienduizenden horlogebandjes op dit platform dus keus genoeg. Daarnaast kan je je pakketje altijd weer retour sturen als je echt je geld terug wil hebben. Lees hier meer over in de blog over retouren.

Vragen over horloges kopen voor heren en dames op AliExpress?

Als je nog vragen hebt over het kopen van een heren of dames horloge op AliExpress, helpen we je graag. Op deze site staan diverse artikelen over alles wat je moet weten voor je iets besteld op AliExpress. Mocht je vraag er niet bij staan kan je contact met ons op nemen door te mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Hierbij een handige link naar prachtige, betaalbare horloges op AliExpress.

 
 
Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress