AliExpress IPTV

Lees in dit artikel alles over het populaire AliExpress IPTV. Enige tijd geleden konden we op AliExpress veel producten vinden die niet door de kwaliteitscontroles kwamen of inbreuk maakten op de intellectuele eigendom van sommige merken. Maar alles veranderde zodra de marktplaats van Alibaba inzette op zijn wereldwijde uitbreiding en producten begon te vervolgen die internationale conflicten met auteursrechten konden veroorzaken. Daardoor verdwijnen beetje bij beetje onder meer voetbal- of basketbalshirts, namaakpolo’s, -hemden en -sneakers. Maar er zijn nog steeds enkele producten die aan de moderatie van AliExpress lijken te zijn ontsnapt, zoals IPTV en spelers om online betaaltelevisie te kijken. Zal dit binnenkort veranderen, en is het het risico waard? Wij gaan alles uitleggen over IPTV op AliExpress.

Wat is IPTV op AliExpress? 

Wat is IPTV precies en is dit verkrijgbaar op AliExpress? Met IPTV kun je betaaltelevisiekanalen van over de hele wereld bekijken voor een jaarlijkse prijs die lager is dan wat het zou kosten voor een maand toegang door je legaal aan te melden. Het klinkt zeker onweerstaanbaar, maar zoals we hieronder zullen zien, heeft het verschillende nadelen. Tot nog niet zo lang geleden kon je door te zoeken op internet gratis IPTV-overzichten vinden, maar dat wordt elke dag moeilijker. Bovendien verzekert betalen voor een abonnement je van een stabielere verbinding, een betere selectie van kanalen, en zelfs toegang tot de nieuwste films, dus het is geen wonder dat veel mensen gek worden van het zoeken naar aanbieders van IPTV lijsten.

Bekijk hier de IPTV producten op AliExpress

iptv aliexpress

Geschikte programma’s IPTV 

Een ander probleem is hoe je de gekochte AliExpress IPTV zenders moet afspelen. Als je het op de computer gaat gebruiken, kan je gewoon het videoprogramma VLC gebruiken. Dat is heel eenvoudig. Maar als je het op jouw tv wilt afspelen en je hebt een smart tv, dan zal je op zoek moeten naar een betrouwbaar en compatibel programma en dat is vaak geen gemakkelijke opgave. IOS-gebruikers hebben het ook moeilijk, want Apple neemt beveiliging heel serieus en er zijn maar heel weinig programma’s om IPTV-lijsten af te spelen in de App Store. Ook staat Apple niet toe om toepassingen van buiten zijn winkel te installeren.

TV Box

Daarom gebruiken veel gebruikers, of ze nu een smart TV hebben of niet, een AliExpress IPTV Box zoals deze of een Stick TV zoals die van Xiaomi, die je hier kunt vinden, omdat je via Android meer apps kunt vinden in de Play Store of een APK-app kunt installeren. Kortom, het vinden van een goed programma is bijna belangrijker dan het vinden van een goede IPTV lijst. Niet alle IPTV-lijsten zijn hetzelfde. Sommige verkopers bevatten kanalen in 4K-kwaliteit, wat ideaal is als je een scherm hebt dat compatibel is met deze resolutie. Echter, hoe hoger de beeldkwaliteit, hoe beter de internetsnelheid die je nodig hebt. Bovendien hebben 4K-zenders meestal meer bezuinigingen.

IPTV vs CCCAM vs satellietschotel: Zijn ze hetzelfde?

Hoewel ze vergelijkbaar klinken, zijn IPTV van AliExpress en CCCAM twee verschillende systemen voor het bekijken van betaalkanalen. Zoals we al zeiden, kan je met IPTV via internet naar betaalkanalen kijken en hebt je alleen een programma nodig om de lijsten te configureren. Je hebt een Chromecast, Fire Stick of Android TV Box nodig om de app te kunnen installeren en de kanalen op je tv te kunnen bekijken. Je hebt ook een kwalitatieve internetverbinding nodig (beter als het glasvezel is), maar zelfs dan valt het signaal soms uit. Bij de CCCAM daarentegen zendt de zender het signaal van de betaalkanalen gecodeerd via de satelliet. Om er toegang toe te krijgen, hebt u dus een satellietdecoder met CCCAM-functie en een satellietantenne nodig. Ten slotte heb je het adres en het wachtwoord nodig van de IPTV server die het signaal uitzendt (dit wordt clines genoemd), die ook te vinden zijn op sites als AliExpress.

Voordeel

Het voordeel van CCCAM’s boven AliExpress IPTV is dat ze minder onderbrekingen hebben, het signaal stabieler is en, hoewel je internet nodig hebt, een ADSL-verbinding volstaat. Je moet echter een kleine uitgave doen voor de apparatuur en als deze niet meer werkt, kan het geldverspilling zijn. Ten slotte is er naast IPTV en CCCAM nog een derde optie: met een satellietschotel en een decoder kunt u legaal open kanalen uit andere landen bekijken, zonder dat je CCCAM of  AliExpress IPTV nodig hebt. De zenderlijst hangt af van of de antenne is gericht op Astra, Hotbird. Je moet gewoon je schotel richten en de kanalen configureren.

iptv aliexpress

Het is illegaal en kan plotseling stoppen met werken.

Als je besluit IPTV te kopen op AliExpress, willen wij je waarschuwen dat ze plotseling kunnen stoppen met werken. In Europa komen invallen van Europol om IPTV-zenders in beslag te nemen steeds vaker voor, waardoor miljoenen gebruikers zonder signaal komen te zitten. In de Verenigde Staten zijn ook verschillende aanbieders van IPTV-diensten aangeklaagd, en bij deze rechtszaken zijn grote internetbedrijven als Facebook, Google of Paypal betrokken, zodat het mogelijk is dat zoekmachines binnenkort de resultaten van deze diensten zullen beperken. Met Europa en de Verenigde Staten op het oorlogspad tegen deze praktijken en met juridische precedenten in verschillende landen, is het zeer waarschijnlijk dat deze diensten geleidelijk zullen verdwijnen. Als gebruiker hoef je je geen zorgen te maken, maar het is zeer waarschijnlijk dat jouw IPTV van de ene op de andere dag niet meer werkt en je jouw AliExpress investering verliest zonder dat je iets kunt claimen.

Uitval en vertragingen bij sportevenementen

Sportliefhebbers zijn degenen die het meest IPTV kopen via AliExpress, omdat ze daarmee voor weinig geld naar allerlei wedstrijden kunnen kijken. Het is echter niet ongewoon om naar een belangrijke wedstrijd te kijken en van de buren te vernemen dat er een doelpunt is gescoord. Vertragingen en onderbrekingen van uitzendingen komen vaak voor. Zoals gezegd hebben veel IPTV’s series en films op aanvraag, evenals internationale kanalen. Je kunt echter niet de taal veranderen of ondertitels toevoegen, iets wat je wel kunt doen op originele platforms. Bekijk hier de IPTV pagina op AliExpress

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress