AliExpress pop it

Alles over het populaire pop it op AliExpress. Er is iets bevredigends aan het ploppen van noppenfolie als je een pakje met de post krijgt, en een nieuw fidget speeltje bootst die ervaring na, en kan je uren bezighouden terwijl het stress en angst wegneemt. Dit zintuiglijke bubbelspel is eindeloos en is nu de nieuwste speelgoedrage op de markt. Het enige wat je doet is de bellen naar beneden drukken, en ze maken een aangenaam knallend geluid. Dan kun je de gadget omdraaien en opnieuw beginnen. Het is gemaakt om mensen die “friemelen” of moeite hebben met focussen te helpen hun nerveuze energie kwijt te raken – maar de rage heeft navolging gevonden bij kinderen van alle leeftijden. Lees meer over Pop it wat te koop is via AliExpress. 

Waar Pop It Fidget Toys vandaan komen

Het verhaal van Pop It begint met Theo en Ora Coster, een echtpaar uit Israël. In de loop der jaren bedachten zij meer dan 190 spelletjes – waaronder het gezichtsherkenningsspel Guess Who – en richtten zij volgens de BBC het bedrijf Theora Design op. Toen Ora’s zus midden jaren zeventig stierf aan borstkanker, had ze een droom over een veld met borsten. “Stel je een veld van borsten voor, dat je van de ene kant kunt indrukken en dan van de andere kant,” zei Boaz Coster, haar zoon en mede-C.E.O. van Theora Design, toen hij de visie van zijn moeder beschreef. Theo maakte een prototype, dat jarenlang bleef liggen totdat de zonen van het echtpaar het verkochten aan het in Montreal gevestigde spellenbedrijf FoxMind.

Bekijk hier de bestverkochte AliExpress Pop It producten.

aliexpress pop it

Het beste speelgoed voor kinderen op Amazon

FoxMind produceerde het product in silicone, en het werd op de markt gebracht als een spel genaamd Last One Lost, een puzzel waarbij twee spelers op de bubbels samendrukken, en de speler die als laatste drukt, verliest. Het verscheen in 2013 en was niet echt een succes, maar in 2019 werd het opnieuw gelanceerd op AliExpress onder de naam Pop It! En kwam het in de schappen van Target en Aliexpress.

Hoe Pop It Fidget Toys aansloeg

Het grote moment van het speelgoed is gekoppeld aan zijn verschijning in een virale TikTok-video. In de clip is een kapucijnaapje met bijna 8 miljoen volgers, genaamd Gaitlyn Rae, te zien terwijl ze met een AliExpress Pop It speelt. Gaitlyn’s video lanceerde een rage. Er zijn nu Pop It-achtige namaakspeeltjes te koop, zonder licentie van FoxMind, in allerlei vormen en kleuren. Je vindt versies geïnspireerd op Peppa Pig, dinosaurussen, eenhoorns, ananassen en meer. Kinderen zijn dol op Pop Its tijdens de pandemie en tijdens het leren op afstand. Hierdoor zijn de pop it fidget toys nu overal te verkrijgen zoals aliexpress.

Bekijk hier de bestverkochte AliExpress Pop It producten.