AliExpress achteraf betalen

Achteraf betalen op AliExpress.nl is mogelijk vanaf juni 2019. Je hoeft dus niet direct te betalen na het bestellen van producten. Pas als je de bestelling thuis hebt gekregen, betaal je. Om dit te realiseren werken ze samen met het bedrijf Klarna. Dit is een techbedrijf uit zweden, die zich gespecialiseerd heeft in achteraf betalen / afterpay, wat nu ook voor AliExpress mogelijk is.

Vanaf nu achteraf betalen op AliExpress

Bij internetshoppen op veel webshops en voorheen bij AliExpress, is het normaal gebruikelijk dat je iets besteld, dit direct afrekent en dan een paar dagen wacht tot de bestelling binnen is. Als je niet tevreden bent, zend je de spullen weer terug en wacht je tot je jouw geld weer terug krijgt.

Achteraf betalen op AliExpress met Klarna

Nu kan je achteraf betalen op AliExpress middels Klarna. Dit kan uiterlijk 14 dagen na verzending van het pakket. Als je pakket er nog niet is, kan je het betalen uitstellen via de app. Jongeren maken het meest gebruik van dit soort platformen (Klarna, Afterpay).

Nadeel van achteraf betalen op AliExpress nl is dat je eigenlijk een schuld aangaat. Als je besteld omdat je nog geen geld hebt ontvangen, is het risico eigenlijk te groot. Houd er dus rekening mee bij afterpay dat je het bedrag op een later tijdstip moet betalen, je weet dan natuurlijk niet hoe jouw banksaldo is op dat moment. 

Aliexpress achteraf betalen

Afterpay met Klarna uit Zweden

Er zijn nu zo’n 7500 webwinkels die samenwerken met Klarna en die achteraf betalen / afterpay mogelijk maken, net als AliExpress. Denk bijvoorbeeld aan Greetz, Gamma en de Score. Omdat AliExpress alle producten verscheept uit China, kan het nog even duren voordat een bestelling in Nederland aankomt. Toch is het mogelijk om achteraf te betalen voor de bestelde producten van AliExpress. Je krijgt eerst gelegenheid om het product uit te testen voor je dit afrekent middels afterpay.  

Afterpay groeit in populariteit 

Afterpay op AliExpress groeit in populariteit. Zeker met producten die je eerst uit wil testen en die helemaal uit China komen, geeft het mensen een goed gevoel om pas achteraf te hoeven betalen. Zo is de verwachting dat Afterpay op AliExpress de komende jaren zal groeien in populariteit.

Vragen over achteraf betalen op AliExpress.nl?

Mocht je vragen hebben over het achteraf betalen van producten op AliExpress.nl? Kan je mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl of het contactformulier invullen. Ook voor andere vragen met betrekking tot iets bestellen en kopen op dit platform, helpen we je graag. 

 Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress