AliExpress Pokemon kaarten

Als je op Aliexpress gaat, is de kans groot dat je een overvloed aan Pokemon kaarten te koop ziet. Dus, de grote vraag is; zijn deze echt of zijn ze nep? Zijn Aliexpress kaarten echt? Nou, de kans is groot dat het antwoord nee is. Hoewel we zeker weten dat er een aantal Pokemon kaarten op Aliexpress zijn die echt zijn, is het moeilijk om ze te herkennen. Je moet ook niet vergeten dat Aliexpress kaarten uit China komen. Het Pokemon Trading Card bedrijf produceert geen kaarten in China. Het produceert kaarten in Japan, maar geen Engelse kaarten. Dit betekent dat als kaarten toevallig van Japan naar China zouden komen, je geen Engelse versies zou ontvangen, tenzij ze nep zijn. Laten we dit een beetje uitbreiden. Op deze manier weet je precies waar je aan begint met Pokemon kaarten op Aliexpress.

Kun je Pokemon kaarten kopen op Aliexpress?

Je kunt op Aliexpress dingen kopen die op Pokemon kaarten lijken. Echter, we zijn bereid om te wedden dat de overgrote meerderheid van de kaarten die je wel vindt op Aliexpress gaan zijn nep Pokemon kaarten. Dit betekent dat ze niet gaan om echte Pokemon kaarten. Dit zal een paar vertakkingen hebben als je ooit van plan bent om ermee te spelen. Daar komen we zo meteen ook op. Als je wel echte Pokemon kaarten vindt op Aliexpress, dan is de kans groot dat ze uit Japan komen. Als dit het geval is, dan zullen de kaarten niet in het Engels zijn. Door de manier waarop de Japanse versie van het spel werkt, ben je niet gemakkelijk gaan om ze te vervangen om te gebruiken in de Engelse versie van het spel ook. Dus, de kaarten kunnen er cool uitzien, maar ze zullen vrij nutteloos zijn buiten verzamelaarsdoeleinden. Wij raden aan om je Pokemon kaarten alleen te kopen bij betrouwbare online retailers zoals Amazon of genoegen te hebben met de kans dat de Pokemon kaarten die je koopt niet echt zijn.   

aliexpress pokemon kaarten

Waarom zijn Pokemon kaarten zo goedkoop op Aliexpress?

Omdat het waarschijnlijk valse AliExpress Pokemon kaarten zullen zijn. Wanneer je kaarten vervalst, is het vrij gemakkelijk om ze zo goedkoop mogelijk te verkopen. In het zeldzame geval dat het geen valse kaarten zijn, dan kunnen het Japanse kaarten zijn. Die zijn wat goedkoper dan Engelstalige kaarten. Als het Engelse kaarten zijn en ze zijn duidelijk niet vals, dan zijn het waarschijnlijk opnieuw verzegelde producten. Dit betekent dat alle goede kaarten eruit gehaald zijn. Je moet niet vergeten dat de winstmarges op AliExpress op Pokemon boosterboxen ongelooflijk klein zijn. Als een bedrijf veel goedkoper verkoopt dan alle andere bedrijven, dan verkopen ze waarschijnlijk namaak Pokemon kaarten op AliExpress.

Zijn valse Pokemon kaarten echt?

Valse Pokemon kaarten bestaan zeker op AliExpress. Ze zullen waarschijnlijk veel vaker voorkomen dan je denkt. Ze zullen echter niet fungeren als echte Pokemon kaarten in het spel. Ze zijn gewoon nep kaarten die waarschijnlijk zeer, zeer weinig waarde buiten het zijn een nuttige proxy kaart. Elke Pokemon kaart geproduceerd in China is nep. Het enige land in Azië waar Pokemon kaarten produceert is Japan. Echter, zij zullen hun kaarten verzenden naar China. De kans is groot dat elke Pokemon kaart die je uit China koopt bij AliExpress, nep is. Er worden daar niet veel echte kaarten verkocht. Daar is echter geen garantie voor. Als je niet zeker bent, dan raden wij je aan om de recensies te lezen van de verkoper waarin je geïnteresseerd bent. Dit zou je een idee moeten geven of je een valse kaart oppikt of niet.  Om eerlijk te zijn, vanwege de problemen met het kopen uit China, zouden we niet echt aanraden dat je het risico te nemen in de hoop dat je een echte kaart. De kans is namelijk vrij groot dat je dat wilt.

pokemon kaarten aliexpress

Welke Pokemon kaarten zijn nep?

De kans is groot dat er van elke Pokemon kaart die ooit geproduceerd is een valse versie bestaat op AliExpress. Uiteraard zullen de zeldzamere kaarten eerder vervalst zijn. Vanwege problemen met het holografisch maken van Pokemon kaarten, is het onwaarschijnlijk dat je ooit een holografische Pokemon kaart zult vinden die nep is. Als je wel een nep holo kaart vindt, dan zal het vrijwel direct duidelijk zijn dat het nep is. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bepalen of een kaart die je ontvangt nep is. De beste oplossing is misschien om je Pokemon kaart te vergelijken met een kaart waarvan je weet dat hij echt is. Wil je het huidige aanbod pokemon kaarten op AliExpress bekijken? Check dan deze link om naar het aanbod doorgestuurd te worden.