Aliexpress magnetische balletjes

Laat je creativiteit de vrije loop en beleef uren speelplezier met Aliexpress magnetische ballen! Met de magneetballen met Neodymium grondstof (de sterkste magneet op aarde) kun je naar hartelust figuren maken en dingen bouwen. Een echte ontdekkingsreis in de wereld van het magnetisme! Maak de meest onwaarschijnlijke creaties en constructies, het is net een puzzel met miljoenen mogelijkheden. Magnetische balletjes kan je op aliexpress in de winkel vinden in diverse kleuren. Je kunt kiezen voor een leuke kleurencombinatie magnetische balletjes of voor een enkele kleur per pakje op aliexpress.

Hoe werken magnetische balletjes van AliExpress? 

Op Aliexpress kan je magnetische balletjes kopen in de vorm van een kubus. Dit omdat de balletjes het makkelijkste vervoerbaar zijn in een kubus en deze vorm zelf snel door de balletjes zonder hulp wordt aangenomen. Elke kubus bestaat uit magnetische ballen. Elke bal is magnetisch en kan onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je allerlei figuren en creaties met de ballen kunt maken, zoals torens, ballen of zelfs dieren. Toch is het niet zo eenvoudig om allerlei figuren te maken. De ballen zijn rond en hebben een noord- en een zuidpool, dus je moet de ballen op de juiste manier uitlijnen zodat ze precies zitten waar je ze hebben wilt. Hierdoor moet je met de magnetische balletjes van aliexpress ook nog eens goed nadenken en is het een spelletje voor jong en oud.

aliexpress magnetische balletjes

Waar zijn magneetballen van gemaakt?

De grondstof van de meeste Aliexpress magnetische balletjes is Neodymium. Dit is de sterkste magnetische grondstof die er op aarde bestaat. Deze grondstof wordt gevonden in de grond in Aziƫ. Daarom komen veel magneten uit China, Japan en India. Hier wordt de grondstof verwerkt en krijgen de magneten hun vorm. De zilveren of gekleurde laag is nikkel. Dit is de buitenste laag. Neodymium is een bros materiaal en wordt versterkt door een hardere laag aan de buitenkant.

Veiligheid magnetische AliExpress balletjes

De aliexpress magnetische ballen zijn erg klein en daarom niet geschikt voor kleine kinderen. Het is geen speelgoed voor hele kleine kinderen! Zorg ervoor dat kleine kinderen niet in aanraking kunnen komen met de magneetballetjes. Het is mogelijk om een grotere variant magnetische balletjes te kopen op AliExpress zodat jouw kinderen er ook mee kunnen spelen. Blijf er dan wel altijd bij want het blijven losse balletjes die overal kunnen verdwijnen. Als jouw kind de magneetballetjes heeft ingeslikt of in zijn oren of neus heeft gestopt, neem dan onmiddellijk contact op met een arts.

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress