Kopen bij AliExpress

Kopen bij AliExpress in China is immens populair. Houdt rekening met de volgende belangrijke zaken, die we bespreken in dit artikel, voor je iets gaat kopen. Zo kan je altijd leuk en veilig online shoppen! 

1- Kopen bij AliExpress – Blijf onder de 22 Euro 

Als je iets gaat kopen bij AliExpress, is het zaak om altijd onder de 22 euro te blijven. Boven de 22 euro moet je invoerrechten betalen bij de douane. Als je meerdere items bij 1 verkoper hebt en boven dit bedrag uit komt (bijvoorbeeld 40 euro) Raden we aan om 2 bestellingen te doen van 20 euro. Zo zal je nooit invoerrechten hoeven te betalen bij de douane vanuit China na het kopen op AliExpress

2- Kopen bij AliExpress – Verkopers

Tweede advies om rekening mee te houden bij het kopen op AliExpress zijn de verkopers. AliExpress werkt met een beoordelingssysteem aan de hand van medailles, sterren en diamanten. Zo kan je makkelijk beoordelen welke winkel een prima of top beoordeling heeft gekregen. Lees ook de kolom waar de feedback in staat verwerkt. Kijk naar productfoto’s. Zo heb je een redelijk beeld van het product dat je wil gaan kopen op AliExpress. 

3 – Kopen bij AliExpress – Gratis verzending

Volgende advies voor het kopen op AliExpress. Ga altijd voor gratis verzending. Als je dit niet doet, kan je soms een paar euro moeten betalen voor een product wat goedkoper is. De gratis verzending doet er vaak iets langer over om bij jou thuis te arriveren, maar dit is wel het voordeligst om te doen. Bestel nooit ergens als er geen feedback bij staat. Kijk ook naar het aantal bestellingen dat is geplaatst voor je een product wil kopen op AliExpress

kopen bij AliExpress

4 – Kopen bij AliExpress – Totaalbedrag checken

Vierde advies voor het kopen bij AliExpress is het checken van het totaalbedrag. Kijk naar het totale bedrag wat in de winkelwagen zit als je wil afrekenen. Soms komen er dan nog onvoorziene kosten bij. Check dit even. 

5 – Kopen op AliExpress – Ideal

Kopen op AliExpress, doe dit altijd met iDeal. Dit is de veiligste manier samen met Paypal om te betalen. Het gaat snel en het is gebruiksvriendelijk. 

6 Kopen bij AliExpress en geduld

Geduld is een schone zaak als je iets gaat kopen op AliExpress. Het kan soms twee tot wel drie weken duren voor het pakket arriveert. Dit gaat al een stuk sneller dan een paar jaar geleden toen het nog zes weken duurden. Verwachting is dat de logistiek de komende jaren nog beter geregeld gaat worden waardoor elk product na aankoop op AliExpress binnen een week binnen zal zijn, mooie vooruitzichten!

Meer tips over veilig kopen op AliExpress?

Als je meer adviezen wil over het veilig kopen op AliExpress, zijn er tal van artikelen geschreven op deze site. Zo hebben we blogs over het kopen van specifieke producten tot aan blogs over betalen en verzending. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress