AliExpress betalen

Betalen op AliExpress, hier zijn diverse middelen voor. In dit artikel geef ik je meer informatie over deze middelen en lees je wat je kan doen als betalen vanuit Nederland niet lukt.

Middelen om te betalen op AliExpress

Op AliExpress kan je betalen met de volgende middelen;
iDeal
– Credit Card
– Western Union
– Alipay. Dit is op dit moment alleen voor de Chinese mensen een optie.
– QIWI. Russisch.
– Boleto. Braziliaans
Klarna
Paypal
Achteraf betalen is vanaf juni 2018 mogelijk.

Ook is het mogelijk om je geld terug te krijgen als je niet tevreden bent over het product. Je kan hiervoor contact opnemen met de verkoper. De verkoper krijgt pas het geld gestort van  AliExpress als de koper tevreden is. Toch nog een soort van garantie, ondanks dat achteraf betalen op AliExpress niet mogelijk is. 

AliExpress betalen

Problemen met betalen op AliExpress

Problemen met betalen op AliExpress kan een paar oorzaken hebben. Een van de meest gebruikte middelen is iDeal, lees hierover meer in het artikel over iDeal. Problemen kunnen ontstaan omdat de betaling plaatsvindt via een extern bedrijf. Vooral in de eerste maanden had dit nog wat kinderziekten. Gelukkig horen we nu weinig gevallen dat het mis is gegaan met betalen.

Ook zijn er wat problemen geweest met betalen op AliExpress via Internet Explorer. Ook deze problemen zijn nu verholpen. Wat kan je doen als je problemen hebt met betalen in Nederland, zodat je gewoon de producten kunt aanschaffen die je wil.

Wat te doen bij betalingsproblemen op AliExpress.

Wat kan je doen als je last hebt van betalen op AliExpress. Zorg ten eerste dat je bent ingelogd op een browser. Liefst geen Internet Explorer. Google Chrome bijvoorbeeld is een prima browser. Kan je nu nog steeds niet betalen? Kijk dan even of er storingen zijn bij je eigen bank of op de website van AliExpress.

Zijn er geen storingen? Neem contact op met de klantenservice. Deze kunnen in 9 van de 10 gevallen het probleem verhelpen. Er zijn weleens gevallen geweest dat een bepaalde betalingsmethoden helemaal niet werkte voor een tijdje. In dit geval raden we aan om even te wachten tot dit specifieke probleem verholpen is.

Betalen op AliExpress vanuit Nederland lukt nog steeds niet

Mocht je nog steeds niet kunnen betalen op AliExpress na bovenstaande stappen te hebben gevolgd. Kies dan eens voor een andere (mogelijke) betaalmethode. Het komt zelden voor dat twee betaalmethoden niet werken. Mocht je nog vragen hebben over betalen op AliExpress, kan je mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Ik help je graag met al je vragen gerelateerd aan het betalen op AliExpress. Daarnaast zijn er nog 2 artikelen geschreven over betalen met Ideal en Paypal en nog tientallen artikelen over andere onderwerpen. Je komt er vast en zeker wel uit. Veel succes!

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress