AliExpress inloggen

AliExpress inloggen, er zijn toch nog wat mensen die hier issues mee hebben. ‘Het inloggen lukt niet’ Dit hoort ik best vaak van mensen. In deze blog leg ik uit hoe je kunt inloggen op Aliexpress.nl en vertel ik over loginproblemen die nog wel eens willen voorkomen. Zo komt het vaak voor dat accounts worden geblokkeerd.

Hoe inloggen op aliexpress NL

De eerste stap voor het inloggen op mijn AliExpress is naar de loginpagina gaan. Hierbij een link naar deze loginpagina. Volgende stap is het formuliertje invullen dat bestaat uit account en wachtwoord.

Account: vul hier je e-mailadres in of je gebruikersnaam.
Wachtwoord / password: vul hier je wachtwoord in.

Als dit de eerste keer is dat je wil inloggen, klik je op registreren. Als je al een account hebt klik je op de AliExpress aanmeldbutton of sign-in (login) button.

AliExpress inloggen

Inloggen op AliExpress via Facebook

Als je wil inloggen op AliExpress via Facebook, hoef je niet je wachtwoord of gebruikersnaam in te vullen. In dit geval is het nog simpeler. Klik op de knop meld aan / login met Facebook (sign in). Nadat je op de knop hebt gedrukt gaat AliExpress.nl verbinden met Facebook en wordt je zo direct ingelogd. Nu heb je toegang tot mijn AliExpress en kan je direct producten gaan uitzoeken en bestellen. Als het inloggen op AliExpress nog steeds niet lukt, is het aan te raden om even contact op te nemen met ons. Stuur een e-mail naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Hieronder geef ik nog een voorbeeld van situaties omtrent het inloggen op mijn AliExpress, waar nog weleens wat fout gaat (loginproblemen).

Inloggen op AliExpress – account geblokkeerd

Wil je inloggen op AliExpress maar lukt dit niet omdat je account is geblokkeerd? Dit kan diverse oorzaken hebben. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat iemand heeft geprobeerd om in te loggen op jouw account. Ook kan het komen doordat je net te vaak een spelfoutje heb gemaakt bij het invoeren van jouw gebruikersnaam op AliExpress.nl. Reden die we ook vaak horen is dat het account geblokkeerd is omdat er vanuit verschillende locaties en vanuit verschillende apparaten wordt ingelogd. Gebruik je bijvoorbeeld de ene keer een laptop op werk, de andere keer een telefoon op straat en de andere keer een tablet bij jouw thuis om in te loggen, dan kan AliExpress dit zien als dubieus. Kortom, er zijn diverse situaties die kunnen leiden tot login problemen op AliExpress.

Login isseus op AliExpress 

Gelukkig komen de login isseus die we hiervoor hebben besproken niet vaak voor. De kans is erg klein dat dit jouw gaat overkomen. Mocht dit toch gebeuren kan je de reset procedure gebruiken. Je kan dan eenvoudig een herstel wachtwoord aanmaken. Hierna zal je account geblokkeerd worden. Je kan dan opnieuw inloggen op AliExpress.nl met je nieuwe wachtwoord. Aan te raden om bij het aanmaken van een account ook een herstel nummer in te voeren van jouw telefoon. Zo weet je zeker dat je altijd jouw account in de toekomst kunt herstellen middels jouw mobiel. Ook voor dit login isseu geldt dat als het voorkomt het makkelijk te verhelpen is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je account gestolen of verwijderd is. 

Mocht je nog vragen hebben omdat je account is geblokkeerd tijdens het Inloggen op AliExpress of andere algemene vragen hebben, kun je contact opnemen via de e-mail.

Bewaar je inloggegevens

Om in de toekomst gemakkelijk in te kunnen loggen op AliExpress, is het verstandig om je inloggegevens op te slaan. Klik op ‘onthoud mij’ en je browser zal je inloggegevens automatisch opslaan. Zo bespaar je tijd en hoef je niet steeds je gegevens opnieuw in te voeren.

FAQ – AliExpress Inloggen

Hoe kan ik inloggen op AliExpress?
Op de loginpagina van Aliexpress kan je inloggen door het formulier in te vullen met daarin account en wachtwoord. Als je nog nooit ben ingelogd is het zaak je eerst te registreren. 

Hoe inloggen als mijn account geblokkeerd is?
Als je account geblokkeerd is is het zaak gebruik te maken van de reset procedure. Daar kan je na diverse stappen te hebben doorlopen, een nieuw wachtwoord aanmaken en opnieuw inloggen.  

Wat zijn veelvoorkomende problemen bij inloggen AliExpress?
Het kan zijn dat je moeite hebt om in te loggen op AliExpress. Dit kunnen enkele veelvoorkomende problemen zijn die je tegen kunt komen:
Wachtwoord vergeten – Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina. Volg de aanwijzingen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Account vergrendeld – Als je account vergrendeld is, neem dan contact op met de klantenservice van AliExpress via de “Hulp & Contact” optie in de app of website.
Dubbel account – Als je probeert in te loggen, maar ontdekt dat je twee accounts hebt, combineer deze dan door contact op te nemen met de klantenservice.

Kan ik inloggen op AliExpress met mijn sociale media-accounts?
Ja, AliExpress biedt de mogelijkheid om in te loggen met sommige sociale media-accounts, zoals Facebook of Google. Op de inlogpagina zie je mogelijk de optie ‘Inloggen met Facebook’ of ‘Inloggen met Google’. Klik op de gewenste optie en volg de instructies om in te loggen met je sociale media-account.

Kan ik inloggen op AliExpress vanaf meerdere apparaten tegelijk?
Ja, je kunt tegelijkertijd op meerdere apparaten ingelogd zijn op je AliExpress account. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op meerdere apparaten toegang wilt hebben tot je bestellingen of je winkelwagentje wilt synchroniseren.

Kan ik inloggen op de AliExpress-app?
Ja, je kunt inloggen op je AliExpress account via de AliExpress-app op je smartphone of tablet. Download de app vanuit de App Store (voor iOS-apparaten) of de Google Play Store (voor Android-apparaten), open de app en klik op ‘Aanmelden’ om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe kan ik uitloggen bij mijn AliExpress-account?
Om uit te loggen bij je AliExpress account, klik je op je profielfoto of gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de pagina. Selecteer vervolgens ‘Uitloggen’ in het dropdown-menu.

 

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress