AliExpress inloggen

AliExpress inloggen, er zijn toch nog wat mensen die hier issues mee hebben. ‘Het inloggen lukt niet’ Dit hoort ik best vaak van mensen. In deze blog leg ik uit hoe je kunt inloggen op Aliexpress.nl en vertel ik over situaties die nog wel eens willen voorkomen, zoals een account die geblokkeerd is.

Hoe inloggen op aliexpress NL

De eerste stap voor het inloggen op mijn AliExpress is naar de loginpagina gaan. Hierbij een link naar deze loginpagina. Volgende stap is het formuliertje invullen dat bestaat uit account en wachtwoord.

Account: vul hier je e-mailadres in of je gebruikersnaam.
Wachtwoord / password: vul hier je wachtwoord in.

Als dit de eerste keer is dat je wil inloggen, klik je op registreren, als je al een account hebt klik je op de aanmeldbutton of sign in button.

AliExpress inloggen

Inloggen op AliExpress via Facebook

Als je wil inloggen op AliExpress via Facebook, hoef je niet je wachtwoord of gebruikersnaam in te vullen. In dit geval is het nog simpeler. Klik op de knop meld aan met Facebook (sign in). Nadat je op de knop hebt gedrukt gaat AliExpress.nl verbinden met Facebook en wordt je zo direct ingelogd. Nu heb je toegang tot mijn AliExpress en kan je direct producten gaan uitzoeken en bestellen. Als het inloggen op AliExpress nog steeds niet lukt, is het aan te raden om even contact op te nemen met ons. Stuur een e-mail naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Hieronder geef ik nog een voorbeeld van situaties omtrent het inloggen op mijn AliExpress, waar nog weleens wat fout gaat.

Inloggen op AliExpress – account geblokkeerd

Wil je inloggen op AliExpress maar lukt dit niet omdat je account is geblokkeerd? Dit kan diverse oorzaken hebben. Dit kan komen omdat iemand heeft geprobeerd om in te loggen op jouw account. Ook kan het komen doordat je net te vaak een spelfoutje heb gemaakt bij het invoeren van jouw gebruikersnaam op AliExpress.nl. Reden die we ook vaak horen is dat het account geblokkeerd is omdat er vanuit verschillende locaties en vanuit verschillende apparaten wordt ingelogd. Gebruik je bijvoorbeeld de ene keer een laptop op werk, de andere keer een telefoon op straat en de andere keer een tablet bij jouw thuis om in te loggen, dan kan AliExpress dit zien als dubieus.

Gelukkig komt dit niet heel vaak voor. Je kan als dit voorkomt de reset procedure gebruiken. Je kan dan eenvoudig een herstel wachtwoord aanmaken. Hierna zal je account geblokkeerd worden. Je kan dan opnieuw inloggen op AliExpress.nl met je nieuwe wachtwoord. Aan te raden om bij het aanmaken van een account ook een herstel nummer in te voeren van jouw telefoon. Zo weet je zeker dat je altijd jouw account kunt herstellen middels jouw mobiel. Ook voor dit onderwerp geld. Mocht je nog vragen hebben omdat je account is geblokkeerd tijdens het Inloggen op AliExpress, kun je contact opnemen via de e-mail.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress