AliExpress contact

Met AliExpress contact opnemen, kan dat? Hier zijn zeker mogelijkheden voor, maar ook enkele beperkingen. Lees er in dit blog alles over.

AliExpress contact met de klantenservice

Hoe kan ik contact opnemen met de AliExpress klantenservice? Deze is te bereiken via de chat. Er is geen telefoonnummer om de klantenservice te bereiken. login op je account en je ziet vanzelf een tabje staan waar je de klantenservice kan vinden.

Veel voorkomende problemen bij de AliExpress klantenservice

Er zijn enkele problemen die voorkomen bij het contact opnemen met de AliExpress klantenservice. Zo komt het voor dat een bestelling niet binnen de gestelde tijd binnen komt. De producten komen uit China en moeten door de douane komen. Het kan hierdoor zestig dagen duren voor een product in Nederland aankomt. In het overzicht van je bestelde producten kan je eenvoudig zijn welke producten binnen zijn en welke niet. Mocht een product niet binnen zijn, kan je de volgende stappen volgen:

1: Login bij jouw account
2: Controleer je adres in je account, mocht deze niet kloppen, pas deze dan gelijk aan
3: Ga naar het overzicht van je bestellingen
4: Open een dispute bij de producten die je nog niet hebt ontvangen
5: Volg nu de stappen die volgen

Ander probleem waarvoor je contact kan opnemen met AliExpress is als producten niet compleet zijn binnengekomen.

AliExpress contact

Contact opnemen AliExpress – Mijn product is niet compleet

Ander probleem wat vaak voorkomt en waarvoor je contact kan opnemen met de klantenservice, is dat het product binnen is gekomen, maar er bepaalde onderdelen ontbreken. Volg hiervoor de volgende stappen

1: Login bij jouw AliExpress account
2: Ga naar het overzicht van de bestellingen
3: Er staat een link ‘contact’ opnemen met de verkoper op AliExpress. Deze kan de producten nog naar je toesturen.

Vraag: hoe kan ik contact opnemen met AliExpress Nederland?

Een vraag die wij vaak krijgen is hoe je contact kan opnemen met AliExpress Nederland. Om gelijk antwoord te geven, AliExpress Nederland bestaat niet en kan daardoor ook niet worden bereikt. Er is geen e-mailadres en ook geen telefoonnummer.

PostNL heeft de AliExpress bestelling weer terug gestuurd

Via PostNL kan je jouw bestelling volgen. Toch zijn er hier ook nog weleens problemen. Het komt veel voor dat postNL niet laat weten wanneer een pakket bij een afhaalpunt ligt. Neem daarom contact op met postNL als een bestelling op geleverd staat, maar nog niet bij jouw thuis ligt.

AliExpress contact – Telefoonnummer

Veel mensen die contact op willen nemen met AliExpress hebben een telefoonnummer nodig. Helaas bestaat er geen telefoonnummer dat je kan bellen. Het is enkel via chat bereikbaar. Enige methoden zijn dus contact opnemen met de verkoper of een dispuut openen na ontevredenheid. Toch zal het geen problemen moeten opleveren om te bestellen zonder telefoonnummer. Uiteindelijk moet je er prima kunnen uitkomen met de verkoper.

Mocht je nog vragen hebben over het contact opnemen op AliExpress, stuur dan een e-mail naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Ik help je graag met al je problemen of kwesties.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress