AliExpress vs BangGood

In dit blog een vergelijking tussen bestellen op AliExpress vs BangGood. 

Bestellen bij AliExpress en BangGood

AliExpress vs Banggood. ze richten zich allebei op het verkopen van producten voor de laagst mogelijke prijs. Banggood heeft daarnaast een extra service. Als jij hetzelfde product goedkoper ziet op een andere website, zal BangGood de prijs verlagen. Als je zo’n verzoek indient krijg je hiervoor punten op je account. Zo kan je weer sparen voor kortingen. 

Kanttekening is wel dat het heel lastig is om dezelfde producten te vinden. Vaak hebben ze een andere naam en productomschrijving en is het zoeken naar een speld in een hooiberg. 

Zo gaan we nog enkele punten vergelijken tussen AliExpress vs Banggood (Betalen, verzenden, verzendtijd, coupons, etc) 

AliExpress vs Banggood – Betalen

Volgende zaak om te vergelijken is het betalen op AliExpress vs Banggood. Op beide platformen is het mogelijk om met dezelfde methoden te betalen. Er zitten geen grote verschillen in het aantal betalingsmogelijkheden. Op elke shop kan je betalen met alle bekende opties. 

aliexpress vs banggood

AliExpress vs Banggood – verzenden

Een van de belangrijkste zaken bij online shoppen is de verzending. Als we hier kijken naar naar de vergelijking AliExpress vs Banggood, wint Ali. Zo zit er bij Banggood niet standaard een nummer bij om te tracken. Deze moet worden bijbesteld bij de methode standaard verzending voor 1 euro en 19 centen. Daarnaast is het mogelijk om een verzekering aan te schaffen voor je verzending. Hier betaal je dan nog 16 centen voor. Kortom, voor goedkope producten komt er nog 1 euro 35 bij als je een tracking nummer wil en een verzekering wil. Bij AliExpress zit dit trackingnummer er standaard bij. 

Verzendtijd AliExpress vs BangGood

  • Qua verzendtijd duurt het bij Banggood bij standaard gratis verzending 7-20 dagen.

Daarnaast zijn er ook betaalde verzendmethoden waarbij geldt, hoe sneller de levering, hoe hoger de kosten. De kosten voor verzending op AliExpress zijn beduidend lager als je kiest voor snellere verzending. Op dit onderdeel van de vergelijking AliExpress vs BangGood wint Ali dus. 

AliExpress vs Banggood – Coupons

Bij beide shops is het mogelijk om coupons in te wisselen voor productkortingen. 

AliExpress vs Banggood – Eindoordeel

Als we beide shops vergelijken – AliExpress vs Banggood, kunnen we wel stellen dat Banggood een redelijke webshop is met een prima aanbod en service. Een goede look a like van AliExpress. Op een paar onderdelen doet AliExpress het toch wat beter (garantie, kosten verzending, snelheid verzending, aanbod). 

Dus een kijkje nemen op Banggood kan zeker, maar AliExpress vinden wij uiteindelijk het beste platform om producten op te bestellen. 

AliExpress vs Banggood > eindoordeel > AliExpress 

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress