AliExpress telefoonhoesjes

Veel mensen zoeken op AliExpress naar telefoonhoesjes. Er zijn tientallen soorten te kopen. In de blog geef ik je wat informatie over het kopen van telefoonhoesjes op AliExpress nl. Je leest over de merken, soorten en extra functionaliteiten. 

Soorten telefoonhoesjes op AliExpress

Op AliExpress zijn de telefoonhoesjes er in diverse maten en soorten. Je kan er wel honderden verschillende hoesjes kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes voor op de achterkant van je telefoon. Bij dit type hoesje wordt de voorkant niet beschermd. Mocht je dit wel willen kan je kiezen voor een bumper hoesje. De voorkant steekt bij dit type een stukje uit. Zo wordt de voorkant beschermd.

Wij horen de beste ervaringen over de flip case. Deze geeft jouw telefoon de beste bescherming aan zowel de voorzijde als achterzijde. Andere optie is het bestellen van het type etui. Dit is een zakje waar je jouw smartphone in kan opbergen. Laatste optie is een hoes die je als portemonnee kan gebruiken. Dus niet alleen te gebruiken voor je tel, maar ook om je pasjes in op te bergen. Nu je een goed beeld hebt van de soorten telefoonhoesjes op AliExpress, kijken we naar de hoesjes per merk.

 AliExpress telefoonhoesjes

AliExpress telefoonhoesjes voor alle merken

Zoals je weet zijn er wel tientallen merken mobiele telefoons. Deze hebben elk een unieke afmeting en eigen hoesje nodig. Voor alle bekende en meest gebruikte telefoons is er wel een telefoonhoesje te vinden op AliExpress. Zo zijn er honderden opties voor Apple of Android telefoons zoals de Iphone 8, 9 of of voor de Galaxy S8 of S9. Op AliExpress vind je ze allemaal.

Op AliExpress kan je eenvoudig filteren op merken telefoonhoesjes. Zo kan je in een opslag alle hoesjes vinden voor het merk waar jij naar op zoek bent. Hieronder een overzicht van enkele merken telefoonhoesjes die beschikbaar zijn op AliExpress

  • Iphone 6, 6s 7, 8, 9, etc
  • Samsung Galaxy S5, S6, S7, S8, S9, (groot aanbod van Samsung)
  • Iphone 3G/3GS tot X
  • Samsung note serie
  • Xiami
  • HTC
  • LG
  • Nokia
  • Huawei. Er is ook een groot aanbod Huawei hoesjes.

Kortom, een veelzijdig aanbod hoesjes van alle grote topmerken

Extra functies telefoonhoesjes AliExpress nl

De telefoonhoesjes op AliExpress nl bieden diverse extra functies, die jouw smartphone nog beter beschermen. Hieronder een overzicht:

Er zijn hoesjes die extra stevig zijn waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. Dit heet ook wel schokbestendigheid. Je kan je telefoon makkelijk laten vallen. Iedereen kent wel iemand die zijn telefoon in de WC of in de badkuip heeft laten vallen. Vroeger kan je jouw telefoon dan direct weggooien. Tegenwoordig zijn er waterdichte telefoonhoesjes te koop op AliExpress. Door de waterdichte case is jouw telefoon optimaal beschermd.

Telefoonhoesjes bestellen bij AliExpress

Wil je eens kijken naar het aanbod Telefoonhoesjes op AliExpress? Volg dan de link naar de webshop en kijk in het grote assortiment. Filter op type hoesje, merk of op de benoemde extra functies. Zo kan je snel het telefoonhoesje zoeken wat jij nodig hebt tussen het grote aanbod in AliExpress.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress