AliExpress merken

AliExpress merken vinden, hoe kan nou de neppe van de echte merken onderscheiden? Er staan duizenden producten voor spotprijzen op dit platform. Soms lijkt het te mooi om waar te zijn. Ook al stelt AliExpress hoge eisen aan verkopers, toch krijgt China vaak de associatie met nep en namaak. Dat is ook de vraag die consumenten zich afvragen.

In 99% van de gevallen komt het pakketje binnen en is de koper tevreden over de kwaliteit. Maar er is ook 1% van de kopers die niet tevreden zijn over de merken op AliExpress. Dan kun je gelukkig makkelijk je geld terug krijgen. Hoe dat werkt en hoe je merken kan zoeken lees je in de volgende alinea.

AliExpress ontevreden over merken

Als je ontevreden bent over de merken of producten op AliExpress, zijn er tal van opties om je geld terug te krijgen. AliExpress heeft een streng reputatiesysteem. Dat systeem bepaald hoe hoog verkopers terug komen in de zoekresultaten. Daarom zal een verkoper er alles aan doen om jou als verkoper tevreden te houden. Leugens werken misschien op korte termijn, maar voor de langere termijn zullen deze verkopers boven drijven.

Onthoud daarom het volgende over de merken die je wil aanschaffen op AliExpress. De verkoper krijgt pas zijn geld als jij het product hebt ontvangen en tevreden bent over dit product.

Aliexpress merken

Aliexpress  echte merken vinden – gebruik je gezonde verstand

De verkoper van de merken op AliExpress kan het geld niet innen en verdwijnen. Als een verkoper beweert dat een product origineel is, is dit waar in 99% van de gevallen. Mocht je toch in de maling worden genomen over de bestelde merken, krijg je uiteindelijk je geld terug.

Gebruik ook je eigen verstand bij het vinden, zoeken en selecteren van producten. Een gouden ring voor 5 euro is niet mogelijk. Een spijkerbroek voor 2 euro ook niet. Communiceer dus altijd met de verkoper over de merken op AliExpress mocht het misgaan. Anders kan je een dispuut openen.

AliExpress merken – Het reputatiesysteem

Dan het reputatiesysteem als je merken wil aanschaffen op AliExpress. Replica’s van producten zullen van lagere kwaliteit zijn dan originele merken. Kies daarom een goede verkoper. Er is een reputatiesysteem ontwikkeld gebaseerd op medailles, diamanten en kronen. Kies een verkoper die zit in de hoogste regionen. Als je de verkoper te duur vindt, kan je wat lager gaan zitten. Mochten er geen verkopers in de hoogste regionen zitten kan je ervoor kiezen om voor een verkoper te gaan in een lagere regionen.

Diamanten krijgen als verkoper is al vrij lastig. Dus dit raden wij ook nog aan als veilig. En denk erom, mocht je merken kopen op AliExpress en niks geleverd krijgen, krijg je je geld gewoon terug.

AliExpress verborgen merken zoeken

Veel kleding merken op AliExpress zitten verborgen achter acroniemen van merknamen. Verkopers hebben namelijk vaak geen licentie om de merknamen en merkkleding te verkopen, of verkopen namaak producten achter andere namen. Voor deze namaak merken of merkkleding op Ali Express is ons advies simpel, koop ze niet. Om toch echte merken te vinden werkt het vaak om op afkortingen te zoeken of te zoeken zonder klinkers. Zo kan je vaak wel wat merkkleding zoeken voor lagere prijzen als in Nederland.

Als je nog vragen hebt over het selecteren en het veilig bestellen van producten op AliEpress, kan je e-mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress