AliExpress coupon

Met een AliExpress coupon code kan je nog meer besparen op het al goedkope productaanbod. Deze zijn het hele jaar beschikbaar. Om de huidige kortingsbonnen op AliExpress te zien kan je gaan de algemene couponpagina. Deze pagina is gecategoriseerd om het overzicht niet kwijt te raken. Mocht je een bon met kortingcodes tegengekomen waar je interesse in hebt, klik je op ‘krijg nu’. Enige voorwaarde is dat je een account hebt. Mocht je ingelogd zijn in je account dan verandert de knop, ‘krijg nu’, in ‘gebruik nu’. Zo kan je direct shoppen met jouw coupon op AliExpress Nederland in 2019/2020. 

100 Euro voordeel aan coupons op AliExpress 

Zoals net gezegd, is het zaak om eerst een account aan te maken als je gebruik wil maken van een coupon op AliExpress. Als je nog geen account hebt, raden we aan er gelijk 1 aan te maken, want dit levert je 100 euro voordeel aan coupons op. Voorwaarde hiervoor is dat je een nieuwe gebruiker bent. Je bent een nieuwe gebruiker als je nog nooit een bestelling geplaatst hebt. Onder het tabje ‘Mijn coupons’, kan jij je verzamelde kortingsbonnenen codes op AliExpress vinden. 

aliexpress coupon

Andere manieren naast coupons om te besparen op AliExpress

Naast de AliExpress coupons zijn er nog andere manieren om te besparen op je aankopen. Zo zijn er dagelijks flash deals, flitsende aanbiedingen op site. Deze aanbiedingen zijn er meestal een uur of 6. Als de timer afloopt is de deal voorbij. Ook op deze pagina staan de producten per categorie gesorteerd en zie je snel hoeveel procent korting je krijgt. couponpercentages en codes op AliExpress variëren van 30 tot en met 70%. 

Daarnaast is er vaak sale, naast de standaard coupons op AliExpress, waarin je tot 90% korting kan krijgen op diverse categorieën. Een bekende sale is de flash sale, waarin voor een langere periode diverse producten afgeprijsd zijn. Deze periode is meestal 24 tot en met 48 uur. Meer over de diverse soorten sales in Nederland in 2019/2020 kun je lezen in het blog.  

Krijg coupon codes voor AliExpress via de app

Als je nieuw bent bij AliExpress kan je de mobiele app downloaden, dan krijg je direct een couponcode. Deze code kan je direct gebruiken in de shop. De app is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een handige zoekfunctie. Je kan makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast biedt de app nog enkele voordelen:

  • Unieke deals en coupon codes 
  • Wishlists bijhouden
  • In het Nederlands 
  • Image search > maak een foto van iets waar je naar op zoek bent. De app kijkt of het op AliExpress staat en of er een coupon voorhanden is. Dit bespaard je een hoop zoekwerk. 

Mid Year Sale Coupons 

Ieder jaar, zo ook in 2019/2020, is er in het midden van het jaar een grote sale waarin veel coupons op AliExpress voorhanden zijn. Zo krijg je tot wel 50% korting op een groot aanbod artikelen, zoals gereedschap, elektronica en kleding. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief van AliExpress. Zo weet je altijd wanneer de sales van start gaan in Nederland. 

AliExpress Select coupons

AliExpress select coupons zijn voor jouw geselecteerde bonnen. Coupons die enkel voor jou gelden en die je direct kunt verzilveren. Je ziet ze op meerdere plekken terugkomen op de website. Zo heb je bijvoorbeeld de optie om een select coupon te selecteren bij het afrekenen van producten op AliExpress. Je krijgt dan veelal een paar euro korting. Hoe hoger het bestelbedrag, hoe hoger het bedrag korting wat je krijgt. Een voorbeeld:

  • Bestel je minimaal 17,76 krijg je 1,87 korting
  • Bestel je minimaal 45,80 krijg je 4,67 korting
  • Bestel je minimaal 83,19 krijg je 9,35 korting 
  • Etc! 

Zo worden de al laag geprijsde producten nog goedkoper. Voor nieuwe gebruikers van AliExpress zijn er select nieuwe gebruikerscoupons. Je krijgt dan de eerste bestellingen een korting om je welkom te heten als nieuw lid. 

De huidige coupons op AliExpress – 2019/2020 

Hierbij een link naar de couponpagina van AliExpress waar je een overzicht kan vinden van de huidige codes. Mocht je nog vragen hebben over het bestellen op AliExpress, kan je een e-mail sturen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress