AliExpress tips

In dit blog volgen diverse tips voor op AliExpress. Zo kan jij de beste deals voor de laagste prijzen uit deze website halen.

Tips om te zoeken op AliExpress

Op dit platform kan je alles vinden wat je maar kan bedenken. De eerste tip voor AliExpress heeft betrekking op het zoeken. Als het de eerste keer is dat je dit platform bezoekt, is zoeken per categorie het handigst. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal te vinden is op dit platform. Ook kan je de zoekbalk gebruiken en een zoekterm invoeren. Dan krijg je enkele suggesties.

AliExpress tips

Tips voor de zoekresultaten op AliExpress

Stel je bent op zoek naar een hoesje voor een Iphone X. Typ dan in de balk ‘Cover Iphone X’. Zo krijg je enkel relevante producten te zien. Tip voor AliExpress: zet de valuta in euro. Dat maakt het een stuk makkelijker.

Suggesties

Onder de ingevoerde zoekterm zie je een aantal suggesties staan. Daarom is het aan te raden, zoals eerder benoemd, om je zoekterm zo specifiek mogelijk te maken.

Minimum & maximumprijs

Zo zijn er ook opties om je minimum en maximumprijs vast te zetten. Zo krijg je alleen producten die vallen binnen jouw opgegeven marge. Ook zijn er opties voor gratis verzending, bestellen per 1 product mogelijk. Tips omtrent deze opties op AliExpress is om vooraf na te denken over wat je nodig hebt. 1 product? 20 producten? Voor 20 producten is het prima om wat bezorgkosten te betalen, dan heb je schaalvoordelen, voor 1 product is dit  een beetje zonde.

Filter tips op AliExpress

De volgende tip voor AliExpress is om gebruik te maken van filters. Je kan filteren op prijs of op orders. Als je op orders filtert, komt het meest bestelde artikel boven te staan. Mocht je filteren op prijs, komt als eerste het goedkoopste artikel tevoorschijn. Zelf gebruik ik het liefst de filter orders, omdat dit ook wat zegt over de kwaliteit van het product.

Gratis of betaald verzenden

Handige tips op AliExpress inzake het gratis of betaald verzenden. Er zijn producten die goedkoop lijken, maar waar nog enkele euro’s verzendkosten bij komen. Dit gebeurd ook omgekeerd. Dus producten die duur lijken maar gratis verzonden kunnen worden. Vergelijk zo de producten die je wil op eindprijs, niet op koopprijs. Je kan een paar producten op je favorietenlijstje zetten. Hiervoor moet je wel eerst ingelogd zijn. Naderhand kan je jouw hele favorietenlijstje bekijken en zo selecteren welke producten je echt gaat bestellen.

Tips voor gevorderden

De tips hiervoor voor AliExpress hebben betrekking op beginnende kopers. Nu volgen er enkele tips voor gevorderden.

Taalinstelling tips AliExpress

De volgende tip, Ali Express zorgt dat de taalinstelling gebaseerd is op het land waar jij je in bevindt. Aan te raden om de taal toch in het Engels te zeggen omdat de vertaling vaak niet goed is. Mocht je toch niet zo goed in Engels zijn, kan je rechtsboven de verschillende talen zien waarin de website kan worden getoond.

Tips voor de beoordeling van een product op AliExpress

Volgende tip voor AliExpress heeft betrekking op de beoordeling van een product. Kijk naar de feedback of score van de verkoper. Hoe beter deze is, hoe betrouwbaarder. Hoe meer sterren het product, hoe beter de kwaliteit vaak is.

Tips voor Aliexpress – Namaak producten

De laatste tip voor AliExpress heeft betrekking op de ‘neppe’ producten. Op AliExpress kan je echt alles vinden, alles wordt ook nagemaakt. Advies, koop geen namaak artikelen. Merkkleding of andere technologische lookalikes. De kwaliteit is vaak erg laag en de levensduur kort. Niet doen dus. Daarnaast zijn de maten voor kleding in Azië bijvoorbeeld anders. Waardoor de kans groot is dat je gekocht kleding niet past.

Dit waren wat belangrijke tips voor het aanschaffen van Producten op AliExpress. Mocht je nog meer vragen hebben over de besproken tips, kan je een e-mail sturen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress