AliExpress Diamond painting

Op AliExpress is het erg populair om diamond painting te bestellen. Wat dat precies is, wat je er allemaal mee kan en wat voor soorten diamond paintings je allemaal kan bestellen op AliExpress NL lees je in deze blog.

Diamond Painting bestellen op AliExpress NL, wat is het?

Wat is Diamond painting precies en waarom is het zo populair op AliExpress? Met Diamond painting kan je zelf een schilderij maken van kristallen steentjes die gekleurd zijn. Ook wel borduren met stenen genoemd. Op het canvas staat het patroon aangegeven zodat je precies weet waar je de stenen moet leggen van de Diamond Paintings van AliExpress NL.

Waar op letten bij het kopen van een diamond painting op AliExpress?

Waar moet je op letten bij het bestellen van een diamond painting op AliExpress? Kijk ten eerste of het gaat om een full painting of partial painting. Full betekent dat het helemaal van steentjes is gemaakt. Partial wil zeggen dat je alleen een gedeelte kan opvullen met steentjes, de rest is een afbeelding waar je geen steentjes op kan plakken. Belangrijk om op te letten en om zodoende teleurstellingen te voorkomen bij het binnenkomen van je diamond painting van AliExpress.

Diamond painting

De prijs van je diamond painting van AliExpress

Let ook op de prijs van je diamond painting van AliExpress. Als je meer dan 21 euro betaald, moet je invoerkosten betalen. Let op. Het gaat om 21 euro per winkel. Als je 2 diamond paintings koopt bij twee verschillende winkels van 20 euro per stuk. Is de totaalprijs 40 euro maar omdat het bij 2 winkels is gekocht hoef je geen invoerrechten te betalen voor je diamond painting van AliExpress.

De maat van je diamond painting van AliExpress

Volgende onderdeel waar je op moet letten bij AliExpress is de maat van je diamond painting. Hoe kleiner de diamond painting, hoe vager de painting meestal is. Hierdoor zijn de leuke details niet te zien waardoor je ook teleurgesteld kan raken. Ons advies is om beter 1 grote diamond painting te kopen op AliExpress dan 2 kleine. De grote zijn vaak een stuk kwalitatiever.

De lijst van je diamond painting op AliExpress

Let op de lijst van je diamond painting op AliExpress. Sommige lijsten kan je in standaardmaat heel goedkoop, kopen bij de Xenos of bij de Action. Afwijkende maten kunnen vaak best duur zijn. Hierdoor zal de totaalprijs fors oplopen.

Ronde of vierkante stenen?

Andere afweging die je moet maken voor je diamond painting van AliExpress is de keuze voor ronde of vierkante steentjes. Wat je mooier vindt, zal je zelf moeten uitmaken. Vierkante steentjes sluiten een stuk beter aan. Maar er zijn ook mensen die enkel de ronde steentjes kopen. Hierdoor heb je wel iets meer ruimte tussen de steentjes.

Tijd

Laatste afweging is de tijd om de diamond painting van AliExpress te maken. Als je heel veel kleuren hebt duurt het een stuk langer om de painting te maken. Dit kan ook een storende factor zijn omdat het dan heel lang duurt voor je een beetje resultaat ziet. Maar als je lekker rustig aan wil doen en alle tijd hebt is dit voor jou een geschikte keus.

AliExpress Diamond painting ervaringen

Hoe werkt diamond painting bij AliExpress?

Als je een diamond painting hebt besteld bij AliExpress, krijg je vaak een compleet pakket geleverd. Hier zitten dan alle materialen in die benodigd zijn om de painting te maken. Deze set bestaat dan vaak uit een schudbak, een pen, een pincet en plaklijm. Negen van de tien keer zit dit setje bij je bestelling. Het mooie is dat je deze set kan herbruiken. Je kan dus gelijk aan de slag gaan met je pakket. Check voor je jouw diamond painting pakket op AliExpress besteld nog even of het setje erbij zit als je deze nog niet thuis hebt. Let er ook op dat er voldoende plaklijm bij zit. Dit is het enige wat je vaker nodig hebt.

Diamond painting AliExpress soorten

Er zijn diverse soorten diamond paintings op AliExpress. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten categorieën:

-bloemen. Bloemen zijn de populairste soort diamond painting. Van de bloemen varianten worden er het meeste verkocht.
– dieren. De op een na beste categorie als we enkel kijken naar de verkoop, dieren. Van dieren paintings zijn er duizenden varianten.
– disney. Vooral onder de jongere generatie is Disney erg populair.
– eigen foto. Naast een vast canvas te selecteren is het mogelijk om een eigen foto in diamond painting te maken. Kies een mooie eigen foto, laat dit maken en ga hiermee aan de slag.
– kerst. Voor kerst is het een leuk cadeau om te geven. Vooral voor de doe-het-zelvers.
– 5 Luik. Een traditioneel 5 luik staat prachtig in elk huis.
– pauw. Van de dieren is de pauw erg populair. Vooral door het kleurenpalet.
– buddha. Naast de beeldjes is Buddha ook als Diamond painting erg populair.

Andere populaire categorieën van Diamond painting op AliExpress

– vogels. Ook een divers aanbod aan vogels op AliExpress.
– vlinders. Een prachtig dier dat voor veel mensen van betekenis is.
– honden. In elke woonkamer is wel iets met honden te vinden.
– Dikke dames. Voor de liefhebber.

AliExpress diamond paintings Disney

AliExpress NL diamond painting ervaringen

Mocht je nog vragen hebben over het bestellen op AliExpress nl en het kopen van diamond painting, kan je een e-mail sturen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Veel van de antwoorden kan je vinden in de blogs op deze site. We zijn ook benieuwd naar de ervaringen die je hebt met het bestellen van dit soort producten. Jouw ervaringen delen we graag in deze blog. Hierbij een kortingslink voor het kopen van diamond paintings op AliExpress.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress