Maten op AliExpress

Het maakt niet uit hoe je het bekijkt, online kleding en schoenen kopen kan een beetje een gedoe zijn, vooral op AliExpress. Om het proces voor je gemakkelijker te maken, is hier een artikel over de maten van AliExpress. Aan het einde van dit artikel weet je wat je maat is voor zowel kleding als schoenen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een jurk, een spijkerbroek, een jas, sportuitrusting, t-shirts, enzovoort. Zo kan je er zeker van zijn dat de kleding die je op Aliexpress besteld de goede maat heeft.

Maten variëren van verkoper op verkoper op AliExpress

Voordat we beginnen, moet je je ervan bewust zijn dat de maten kunnen variëren, afhankelijk van de verkoper op AliExpress. Omdat er geen systeem van standaardmaten is in AliExpress, zullen we elke keer als we iets van kleding of schoenen kopen moeten zorgen dat de maat die we kopen de juiste is. Een eenvoudige taak als we aandacht besteden aan de meetkaart die elke verkoper op AliExpress verstrekt.

Grootte- en conversie maattabellen op AliExpress

De meeste verkopers op Aliexpress zullen een maattabel op hun productpagina plaatsen. je kunt deze maattabel vaak vinden in het midden van de pagina van het product waar aanvullende informatie over het product wordt gegeven, inclusief een maat- en conversietabel. Hoewel ze soms moeilijk te vinden zijn, verzekeren we je dat ze er zijn. Om het je nog makkelijker te maken gaan we nu de verschillende soorten tabellen bekijken die we kunnen vinden op AliExpress.

maten op aliexpress

Schoenen en Sneakers: Hoe vind je jouw maat op AliExpress?

In deze sectie zullen we het hebben over hoe we onze schoenmaat kunnen vinden in AliExpress. Maak je geen zorgen, hoewel het ingewikkeld lijkt, de waarheid is dat het vrij eenvoudig is als je onze gids volgt. Om te beginnen verduidelijken we dat in de meeste gevallen de maten van mannen, kinderen en vrouwen in AiExpress twee totaal verschillende getallen gebruiken. Dat wil zeggen dat een 39 van de man niet gelijk is aan een 39 van de vrouw (de 39 van de man is groter dan die van de vrouw) en hetzelfde geldt voor een kindermaat. Een ander belangrijk punt om in gedachten te houden is dat verkopers van AliExpress hun producten bijna altijd beschrijven met het Amerikaanse maatsysteem. Mocht je hiermee in de war raken, dan kan het handig zijn om tijdens het shoppen op Aliexpress de matentabel van Amerika bij de hand te hebben.

Hoe weet je of het een man, vrouw of kindermaat is op AliExpress?

Dit is heel eenvoudig, je ziet deze informatie op AliExpress altijd terug in de productbeschrijving. Je zult ook kunnen zien welk maatsysteem de verkoper gebruikt (zoals we al eerder hebben vermeld, in 99% van de gevallen zullen de maten in het Amerikaanse systeem staan). Het enige wat je nu nog hoeft te weten om te bepalen welke maat je op AliExpress hebt is je eigen maat, deze is vaak te vinden in het label van je schoen, aan de bovenkant van een broek of bij de kraag van een top.

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress