AliExpress reviews

Veel mensen zijn op zoek naar reviews op AliExpress. Ze willen weten of het platform te vertrouwen is. AliExpress biedt een paar mogelijkheden om het voor jou als koper zo veilig mogelijk te maken, zoals buyer protection, reviews, etc. Enkele behandelen we in dit artikel en daarnaast krijg je inzicht van wat er allemaal op reviewsites wordt gezegd over dit platform.

AliExpress reviews – Buyer protection

Eerste methode van reviews op veiligheid op AliExpress is buyer protection. De consument wordt beschermd bij ontevredenheid. Je zal altijd je geld terug krijgen als je niet tevreden bent of als je product niet binnen is gekomen. Als het product anders is dan op de afbeeldingen weergeven, is dit ook het geval. Maak hier dus ook gebruik van. De buyer protection is er niet voor niks.

Ali Express reviews

AliExpress reviews – Platformen

Er zijn meerdere platformen voor AliExpress reviews. Hier kunnen ervaringen worden gedeeld. Als we kijken naar recente reacties zien we dat deze voornamelijk positief zijn. Producten worden bijna altijd netjes afgeleverd. Als er nadelen worden benoemd heeft dit betrekking op de kwaliteit. Het kan voorkomen dat een product niet helemaal voldoet aan de beschrijvingen uit de webwinkel. Dit soort gevallen worden negen van de tien keer met de verkoper zelf opgelost, maar ook niet altijd. Er zijn altijd een paar verkopers die het verpesten voor het merendeel.

AliExpress buitenlandse reviewsites

Er zijn diverse buitenlandse AliExpress reviewsites. Denk aan Trustpilot. De meningen zijn hier wisselend positief en negatief. De aard verschilt per consument. Zo zijn er wat negatieve reviews op de klantenservice of dat het is voorgekomen dat er producten niet zijn geleverd. Maar er zijn ook tal van positieve ervaringen waar mensen tevreden zijn over de kwaliteit en de service. Dit verschilt dus enorm per verkoper. Tip: kijk hoeveel sterren mensen geven aan een bepaalde verkoper, kijk ook naar het aantal mensen dat stemmen reviews hebben uitgebracht. Als een verkoper alleen maar 5 sterren heeft, maar er slechts 3 mensen reviews hebben uitgebracht, is dit een scheef cijfer. Probeer dus altijd rekening te houden met de verschillende factoren waarop de reviews op AliExpress gebaseerd zijn.

Verschillende verkoper met reviews op AliExpress

Er zijn dus verschillende verkopers met elk hun eigen reviews op Aliexpress. Het is een soort Marktplaats waar iedereen zijn producten op kan plaatsen. Daarom is het bij elke bestelling weer belangrijk om goed te checken wie de verkoper is. Is deze verkoper betrouwbaar? Wat zijn de reviews op deze verkoper? Hoeveel sterren krijgt de verkoper? Stel dit soort vragen aan jezelf om zo de betrouwbaarheid van de verkoper te bepalen.

AliExpress reviews – eigen ervaringen delen?

Ik ben benieuwd naar eigen ervaringen en reviews van AliExpress. Als je deze kan delen door te mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl, zal ik met jou toestemming de reviews hier delen en plaatsen. Ook hoor ik het graag als je nog vragen hebt over dit onderwerp. Mocht je nog geen ervaring hebben met bestellen op AliExpres, maar dit wel eens wil proberen, volg dan de volgende link om gelijk om de webshop uit te komen.

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress