AliExpress black friday

Black friday is ook bij AliExpress erg populair. Deze actie duurt 4 dagen en zal dit jaar beginnen op vrijdag 29 november 2024. De actie eindigt op maandag 2 december 2024, deze dag noemen we ook wel cyber monday. Bij AliExpress kan je tijdens deze black friday actie tot wel 50% korting verwachten. 

Black friday 2024 bij AliExpress

Black friday bij AliExpress staat ook in 2024 voor hoge korting en aanbiedingen op miljoenen producten. Alle productgroepen doen mee en ook een aantal bekende merken. Online black friday shoppen kenmerkt zich door enkele voordelen:
– Je hoeft de deur niet uit. Je kan bestellen vanaf je bank, bed of aan de keukentafel
– Niet in de rij staan. Het is normaal ontzettend druk tijdens black friday. Overal zijn mensen aan het stoeien voor de beste producten. Dit betekent soms uren vantevoren in de rij staan om vervolgens naar binnen te sprinten.Grote mensenmassa’s en moeite om bij een schap te komen. Bij online bestellen bespaar je jezelf al deze moeite. Zeker na een drukke dag is het heerlijk om thuis rustig te shoppen. AliExpress speelt hier dus perfect op in met de black friday actie. 

Aliexpress black friday

Aanbod deals op AliExpress tijdens Black Friday

Het aanbod producten met korting op AliExpress tijdens Black Friday 2024 is immens. Grote kortingen en deals in de volgende productgroepen:
– Elektronica
– Kleding
– Sportspullen
– Accessoires
– Gadgets
– En zo zijn er nog tientallen groepen met korting.

Leuke aan AliExpress is dat je ook spullen tegenkomt die je in Nederland nog nooit hebt gezien. Denk aan bijzondere gadgets of kledij. Daarnaast zijn de prijzen een stuk lager dan bij de bedrijven in ons land. Ander voordeel is dat je vaak geen verzendkosten hoeft te betalen. Tijdens de black Friday op AliExpress 2024 is een deel van het assortiment goedkoper gemaakt. Deze deals gelden op de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag.

black friday aliexpress 2019

AliExpress Black Friday 2024 – Laagste prijzen in een jaar

Aliexpress is normaal gesproken al een stuk goedkoper dan de gemiddelde webshop. Zeker vergeleken met Amazon. Met Black Friday 2024 op AliExpress vind je de beste prijzen in het jaar. Grijp dus zeker je kans om in deze periode eens rond te kijken in de webshop. Doe wat funshoppen. Je hebt niet altijd iets van tevoren nodig. Tot je een product ziet waar je al heel lang naar op zoek bent. Dat is waar Aliexpress bekend om staat, zeker op de speciale verkoopdagen zoals Black Friday 2024.

Wanneer is het black friday bij AliExpress?

De dag voor de black friday op AliExpress is het thanksgiving in Amerika. Dit is altijd de vierde donderdag van de maand november. Black friday is altijd de dag hierna. Dit jaar op 29 november 2024. Deze dag is het zeker waard om te noteren in je agenda. Een kijkje nemen naar het voordelige aanbod kan geen kwaad toch? Zo kan je gelijk al wat producten inslaan voor de feestdagen die eraan komen (Sinterklaas, Kerst, Oud en nieuw). Op AliExpress.nl kun je tijdens Black Friday heel goedkoop shoppen. 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress