AliExpress invoice

Hoe moet je een invoice (bon) of factuur op AliExpress genereren? We geven je het uitgebreide antwoord en een stappenplan in dit blog. Zo kan je in een paar makkelijke stappen uitdraaien wat je nodig hebt. 

Vraag over AliExpress invoice

Onlangs kreeg ik onderstaande vraag op de mail over het genereren van een AliExpress invoice:

‘’Hi, ik heb de volgende vraag. Hoe kan ik de facturen voor de items die ik dropship van AliExpress halen? De bonnetjes zijn niet voor mijn klanten, ik heb ze nodig zodat ik belasting kan afdragen. Kortom, voor administratieve doeleinden. 

Na bestelling op AliExpress krijg je niet standaard een bon, factuur of invoice opgestuurd. Er zijn enkele stappen benodigd om dit te realiseren voor jouw bedrijf of factuur als particulier. 

Antwoord op de vraag over het genereren van bonnetjes op AliExpress:

Om dit probleem aan te pakken en een invoice te genereren, kun je doen wat de meeste dropshippers doen, ga naar https://www.alibilling.com/. Hier kan je kopieën van jouw historische en recente bestellingen genereren en een kopie ervan opslaan in PDf-vorm, of ze gewoon afdrukken, alles met slechts één klik! Je kan je dus gratis aanmelden op deze website en vervolgens de Chrome-extensie downloaden. Vervolgens moet je nog enkele gegevens van jouw bedrijf invullen, die u op uw factuur moet vermelden. Hier ben je de eerste keer even 10 a 15 minuutjes mee bezig. Maar daarna heb je er geen omkijken meer naar en kan je de bon of factuur makkelijk uitdraaien. Hoe lees je in de volgende paragraaf. 

De laatste stappen voor AliExpress invoice generatie

Nadat je alles hebt ingesteld, log je gewoon in op je AliExpress account en wanneer je naar de bestelpagina gaat, zie je dat er een nieuwe knop is met de tekst ‘Bestellingsgegevens downloaden’. Klik erop en een kopie van de AliExpress factuur, bon of invoice wordt opgeslagen. 

Kortom, het zijn nog wel wat stappen die je vooraf moet nemen om dit te realiseren. Gelukkig, als de tool eenmaal staat ingesteld, kost het elke keer een paar seconden werk om je AliExpress invoice te genereren. 

aliexpress invoice

Vragen over het uitdraaien van een AliExpress bon?

Mocht je er niet uitkomen om een bon te genereren voor AliExpress, kan je mailen naar info@aliexpressinfosite-nederland.nl. Mocht je andere manieren hebben gevonden om een AliExpress invoice te genereren, horen we het ook graag. Dan kan ik jouw methode om een factuur uit te draaien, toevoegen aan dit artikel. 

 

Ali Express

Shop nu met korting op AliExpress